Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai Lászlót és pártját...

Toroczkai Lászlót és pártját ki szponzorálja,finanszírozza?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várok.

2022. okt. 22. 16:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

#20: ember...mi a rágalmazás? Megszavazták, nem? :D Jesus...szerintem a tükör előtt álltál, mikor az agymosott szót kigondoltad, mert eléggé úgy tűnik, hogy nálad vannak ilyesfajta gondok...

Na léptem ebből a köddel borított homályból, mert a végén lebutulok...

2022. okt. 23. 21:31
 22/29 anonim ***** válasza:
72%
/21 Menjél,elfogadom hogy vitaképtelen vagy :)
2022. okt. 23. 21:35
 23/29 anonim ***** válasza:
64%

19

Ja,nem érdemlik meg, ha Te mondod biztos. :)

Te figyelj már, követed te egyáltalán a politikát itthon?

Olyanon kéred számon hogy megszavazta a vármegyés módosítást, aki alapította a 64 vármegye mozgalmat?:D

Az abortusszal kapcsolatban, a szívhang törvény, az egy az egyben az ő programjuk része volt!

A Szibéria bérrabtartás is egy az egyben az ő programjuk része!

Nem asszisztál. A Fidesznek nincs szüksége senkire jelenleg hogy megszavazuon bármit.

Csak a Mi Hazánk elvek mentén politizál.

Ha egyetért, megszavazza.

Akkor is, ha majd a DK val fog egyetérteni.

Most mit kellet volna csinálniuk?

Tartózkodni, mert a Fidesz beemelte a saját programjába, az ő javaslataikat?

Ezt várnád el?

Láthatóan igen, , hisz pont ezeket emelted ki hogy megszavazták.. :)

Jó lenne már levenni a szemellenzőt..

Sajnálatos hogy tényleg vannak emberek, akiknek csak az az ellenzéki hiteles, akik mindig, és minden körülmények között 180 fokkal fordítanak hátat, mindennek amit nem ők találtak ki.

1000 x hitelesebbek mint bárki jelenleg.

2022. okt. 24. 06:18
 24/29 anonim ***** válasza:
62%
Most már nyilván mi adófizetők, de amikor szétváltak a Jobbiktól én úgy tudom, hogy a Dúró-Novák házaspár és Árgyelánék is tolták bele a pénzt + Toroczkai kéregetett magánszemélyektől, de nem nagyon akartak neki adni. (Ez egy belsős infó, de Jakab Péter pl. ezért nem lett Mi Hazánkos, mert nem volt pénz, pedig átvették volna. 2018-ról beszélünk) Végül egy névtelen vállalkozó adott nekik egy nagyobb összeget, de kezdetben költségtérítésre meg egyéb dolgokra soha nem adtak számlát vagy bármiféle papírt, csak úgy simán odaadták a pénzt oszt jó' van.
2022. okt. 24. 23:35
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

24

Ja hogy Te úgy tudod.

Értem. :)

2022. okt. 25. 00:03
 26/29 anonim ***** válasza:
73%
25/ Nekem teljesen mindegy, hogy ki hiszi el, meg ki nem. Úgyis csak a nektek tetsző dolgokat dolgokat vélitek igaznak, ami meg kiábrándító vagy kényelmetlen a párttal kapcsolatban az kitaláció, rágalom stb... Mindenki azt gondol, amit akar.
2022. okt. 25. 00:10
 27/29 anonim ***** válasza:
24%

25

Valahogy , a kigyó béka kiabálás közben, mindig feltűnnek ilyenek akik ezt belülről hallották.....

És jót sosem hallottak onnan...

És bemondásra el kell hinni.

De tudod mit, majd jól nem szavazok rájuk, mert Te azt mondtad ,nem adtak 18 ban számlát.

Mekkora g@cik. :D

2022. okt. 25. 00:30
 28/29 anonim ***** válasza:
54%
Esetleg Eszli Istvánt a Nemzetmentő Radikális Egyesület elnökét keresd fel. Ő nyíltan vállalja, hogy a párt zavaros pénzügyei miatt lépett ki többedmagával még 2021-ben. Facebookon azt hiszem Kardos Stefan néven van fent. Régebben írt egy elég hosszú bejegyzést ezzel kapcsolatban.
2022. okt. 25. 02:11
 29/29 anonim ***** válasza:
72%
Még ha igaz is lenne, hogy nem adtak valamiről számlát, akkor is összehasonlíthatatlanul nagyobb disznóságokat követett el az összes többi párt.
2022. okt. 25. 07:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!