Toroczkai Lászlót és pártját ki szponzorálja,finanszírozza?
#20: ember...mi a rágalmazás? Megszavazták, nem? :D Jesus...szerintem a tükör előtt álltál, mikor az agymosott szót kigondoltad, mert eléggé úgy tűnik, hogy nálad vannak ilyesfajta gondok...
Na léptem ebből a köddel borított homályból, mert a végén lebutulok...
19
Ja,nem érdemlik meg, ha Te mondod biztos. :)
Te figyelj már, követed te egyáltalán a politikát itthon?
Olyanon kéred számon hogy megszavazta a vármegyés módosítást, aki alapította a 64 vármegye mozgalmat?:D
Az abortusszal kapcsolatban, a szívhang törvény, az egy az egyben az ő programjuk része volt!
A Szibéria bérrabtartás is egy az egyben az ő programjuk része!
Nem asszisztál. A Fidesznek nincs szüksége senkire jelenleg hogy megszavazuon bármit.
Csak a Mi Hazánk elvek mentén politizál.
Ha egyetért, megszavazza.
Akkor is, ha majd a DK val fog egyetérteni.
Most mit kellet volna csinálniuk?
Tartózkodni, mert a Fidesz beemelte a saját programjába, az ő javaslataikat?
Ezt várnád el?
Láthatóan igen, , hisz pont ezeket emelted ki hogy megszavazták.. :)
Jó lenne már levenni a szemellenzőt..
Sajnálatos hogy tényleg vannak emberek, akiknek csak az az ellenzéki hiteles, akik mindig, és minden körülmények között 180 fokkal fordítanak hátat, mindennek amit nem ők találtak ki.
1000 x hitelesebbek mint bárki jelenleg.
24
Ja hogy Te úgy tudod.
Értem. :)
25
Valahogy , a kigyó béka kiabálás közben, mindig feltűnnek ilyenek akik ezt belülről hallották.....
És jót sosem hallottak onnan...
És bemondásra el kell hinni.
De tudod mit, majd jól nem szavazok rájuk, mert Te azt mondtad ,nem adtak 18 ban számlát.
Mekkora g@cik. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!