Nem. Szerintem már most is a határt feszegeti a Fidesz. Egyre jobban érzem az elégedetlenséget. Lehet hazudozni de mikor 12 éve teljhatalommal kormányoznak és méregdrága minden, a fizetés meg semmi akkor előbb utóbb nem fog hatni a propaganda.
2022. okt. 21. 21:35
2/30 anonim válasza:
Ha az urai ezt parancsolják a magyarnak, akkor eltűri és még kezet is csókol hozzá.
2022. okt. 21. 21:36
3/30 anonim válasza:
Sajnos esélyes.....veszélyhelyzet veszélyhelyzet hátán, amíg teljesen fel nem számolja a demokráciát, ki nem raknak minket az unióból, és akkor egy orosz-kínai sejt lesz az országunk Európaban.
2022. okt. 21. 21:42
4/30 anonim válasza:
#1 Hol tapasztalod?
Mert én akárhol járok, mindenki Orbánt látja az egyetlen normális vezetőnek és szinte mindenki Putyin győzelmében bízik.
Emellett a libsik sorozatban buknak el az euban és a többi eus országban is tüntetések vannak a libsi hatalom ellen.
Szerintem inkább egyre nagyobb a támogatottsága. Lehet nem csinálják a legjobban de a magyar palettán még mindig ők a legjobbak.
2022. okt. 21. 21:43
5/30 anonim válasza:
Latin-Amerikára jobban fog hasonlítani a magyar világ. Maffia-szerű felsővezetés, sok kreol lakos akik mediterrán zenét hallgatnak, bazimeleg nyarak, óriáspók, kaktusz, szegénység.
2022. okt. 21. 21:47
6/30 anonim válasza:
5
+ foci, elnöki palota, Forma-1, délies kaják.
2022. okt. 21. 22:01
7/30 anonim válasza:
Folyamatban lévő ügyről nem beszélgetünk. Van/lenne rá igény.
2022. okt. 21. 22:40
8/30 anonim válasza:
Ez akkor fog kiderülni amikor ez a bolond bejelenti az eu kilépést.
Szerintem nyugi lesz, nem fogjàk meglincselni.
Egyszerűen disszidálni fog 1.5-2 millió ember.
Itt fog maradni a rengeteg nyugdíjas, rengeteg kiszolgaltatott menekülbi nem tudó a sok cigó és ennyi.
Utána nem elképzelhetetlen hogy egy eu n kívüli embargót kapott ország olyasmi legyen.
Kb 1 év.
Az ellenzék felszámolása, az eü megszüntetése és kész is...innen ahol most vagyunk már csak pár lépés.
2022. okt. 21. 22:56
9/30 anonim válasza:
Amíg Dobrev és árnyékkormánya nem kerül hatalomra, addig nem.
2022. okt. 21. 23:39
10/30 anonim válasza:
A fideszesek biztos. Elég lenne annyít mondani nekik, hogy másképp nem lehet megakadályozni az ovisok nemváltoztatását.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!