Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi igaz ebből a gender +...

Mennyi igaz ebből a gender + LMBTQ dologból, amit a kormánypropaganda állít?

Figyelt kérdés

Alapvetően kritikus vagyok mindennel, amit le akarnak nyomni a torkomon főleg olyan primitív plakátkampányokkal meg Megafon szintű reklámokkal, mint amit a Fidesz csinál.

De az is tény, hogy amit lehoznak bizonyos kormánypárti oldalak nem alaptalanok teljesen, hisz nem lehet ilyen sok videót, képet meghamisítani például vagy rásütni a teljes külföldi médiára is, hogy egy az egyben hazudik.

Rákeresve nagyon durva dolgok jönnek elő az LMBTQ-ról meg az egész nyugati érzékenyítésről.

Mi akkor az igazság magva? Nem tudom pontosan mi a gender, csak ami a nevében zajlik (és az gáz).

2022. okt. 21. 19:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Szerintem ez nagyon súlyos dolog, amit te is írtál;

"..Lényegét tekintve persze mindegy, ez egy aljas uszítás, valóban.."

2023. jan. 15. 10:46
 22/23 anonim ***** válasza:
20-30 éves koromban azt hittem, hogy az én életemben már sohasem lesz többé uszíto miniszterelnökünk...
2023. jan. 15. 10:48
 23/23 anonim ***** válasza:
22-es: Gyurcsány volt az utolsó ilyen
2023. jan. 15. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!