Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi igaz ebből a gender +...

Mennyi igaz ebből a gender + LMBTQ dologból, amit a kormánypropaganda állít?

Figyelt kérdés

Alapvetően kritikus vagyok mindennel, amit le akarnak nyomni a torkomon főleg olyan primitív plakátkampányokkal meg Megafon szintű reklámokkal, mint amit a Fidesz csinál.

De az is tény, hogy amit lehoznak bizonyos kormánypárti oldalak nem alaptalanok teljesen, hisz nem lehet ilyen sok videót, képet meghamisítani például vagy rásütni a teljes külföldi médiára is, hogy egy az egyben hazudik.

Rákeresve nagyon durva dolgok jönnek elő az LMBTQ-ról meg az egész nyugati érzékenyítésről.

Mi akkor az igazság magva? Nem tudom pontosan mi a gender, csak ami a nevében zajlik (és az gáz).

2022. okt. 21. 19:19
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

10: erről az elmebetegről egy videó is van és igen, pont erről beszélek.

Tény, hogy egy átlag ellenzéki semmi bioznyítékot nem hoz, csak a tagadás megy állandóan.

2022. okt. 21. 21:19
 12/23 anonim ***** válasza:
59%
Át akarják műttetni a gyerekeket.
2022. okt. 21. 21:26
 13/23 Drakula ***** válasza:
90%

Nos, az események amikről beszél tényleg meg történnek, és az is igaz hogy ez a mozgalom tagjait nem éppen izgatja.

Az viszont nem igaz hogy ez a mozgalom azért tekint el ezektől az esetektől mert ezt akarja elérni. Nagy esélyel az van itt mint a katolikus egyház ügyeivel. Szégyellik, igy a szönyeg alá söprik.

2022. okt. 21. 23:01
 14/23 A kérdező kommentje:
13: de az iszlámban legalább szabad kiskorú gyereket elvenni, ők még ezt sem szégyellik. És a liberálisok szerint ők a követendő példa.
2022. okt. 21. 23:12
 15/23 anonim ***** válasza:

"Tény, hogy egy átlag ellenzéki semmi bioznyítékot nem hoz, csak a tagadás megy állandóan."

Még jó, hogy ez a fideszesekre nem jellemző.

2022. okt. 22. 00:00
 16/23 anonim ***** válasza:
#5: Az az igazság, hogy az USÁ-ban is tudják szabályozni törvényekkel az oktatást. Nemrég pl. a magyar gyermekvédelmi törvényhez hasonlót vezettek be Floridában, mint ahogy a kritikai fajelméletet is kitiltották az iskolából. Remélhetőleg az egész országban elterjed.
2022. okt. 22. 00:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, valamennyi igazság van a témában, tényleg elég elborult dolgok mennek nyugaton, de az is tény, hogy a fideszes média is túltolja, és néhol torzít. Én részemről mégis velük értek egyet, mert nem szeretném, ha a gyerekemnek azt magyaráznák, hogy a pubertásblokkolók milyen jók és veszélytelenek, vagy hogy nem biztos, hogy fiú vagy attól, hogy kukid van, vagy hogy melegnek lenni trendi és haladó.
2022. okt. 22. 00:37
 18/23 A kérdező kommentje:
17: pontosan én is így vagyok ezzel.
2022. okt. 22. 13:08
 19/23 Drakula ***** válasza:

"13: de az iszlámban legalább szabad kiskorú gyereket elvenni, ők még ezt sem szégyellik. És a liberálisok szerint ők a követendő példa."

Ez most ugy jött ide hogy muszlim vagyok?

Nézd nem azért használtam az egyházas példát hogy a kereszténységet becsméreljem.

Hanem azért mert ez volt a hasónlo példa.

Mind a kettő esetében egy célért indúlo csoport van, aminek őnmagában nem az a célja hogy gyerekeket roncsanak, de ha vannak ilyenjik akkor azt csak a szönyeg alá söprik mert szégyenlik.

Értelem szerüen nem példálozhattam az arabokkal mert ők meg nem szégyenlik.

Bocs ha félre érthető voltam.

2022. okt. 23. 07:44
 20/23 anonim ***** válasza:

Ez egy érdekes kérdés. A gender az ugye az, hogy milyen nemű vagy. Nő, férfi, autó. xD Csak viccelek. Nehogy kiakadjatok. Na szóval. Itt Magyarországon nem olyan a helyzet mint amit a propaganda más országokról állít. Amerikában vannak elvetemült emberek, de az mindenütt. Viszont a gyerekeket senki sem akarja átnevelni meg hasonlók. Persze lehet, hogy ott vannak felfilágosítások, meg az is biztos, hogy többet beszélnek róla. Ott azthiszem van egy óra középiskolákban, amin mindenféle témákról beszélnek. Pl.: Rasszizmus, bullying itt szoktak néha az lmbtq-ról is beszélni, ha van egy lmbtq gyerek az osztályban, akkor talán többet. De ez azért van, hogy ne közössítsék ki egymást, legyenek elfogadóak és tudják, hogy ilyen is létezik. Egy 16+ éves gyereket meg már nem érint meg annyira ez a téma mint egy 10 éveset így szerintem az jó is ha beszélnek róla. Nem szoktak nagyon fiatal gyerekekkel beszélni ezekről, mert nekik felesleges. De mint mondtam vannak elvetemült emberek, de az mindenhol vannak. Heterók között is sokan vannak akik egy ismeretlen fiatal felnőttet , hogy ne fogja a párja kezét. Ahogyan olyan meleget is, aki túlzásba viszi, hogy meleg.

De egyáltalán nem olyan a helyzet mint ahogyan azt állítják. Az USA-i ismerőseimet már megkérdeztem régebben és azt mondták, hogy egyáltalán nem olyan a helyzet. Európáról csak annyit tudok mondani, hogy a nyáron 2 hónapig voltam kint dolgozni németországban és ott is beszélgettem erről másokkal és ott sem olyan a helyzet, ahogyan azt állítja a kormány.

(Azért kérdezgettem körbe, mert én magam pánszexuális vagyok és érdekelt engem is a téma. Az angolok mindig migkérdezik, hogy te akkor most a serpenyőket szereted? xD)

2022. okt. 23. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!