Mikor az emberek nagy része utálja Orbánt és elfogadja az LMBTQ+ személyeket, hogy lehet, hogy mégis mindig a Fidesz nyer?
Ezen az oldalon is mindig le vannak szavazva (helyesen) a homofób és fideszbérenc vélemények, szavazásokon is a felvilágosult, tudományra alapozott vélemény győz. Aki egy nem létező entitásban hisz (isten) azt kinevetik.
Akkor egy választáson miért nem ugyanez az eredmény tükröződik vissza és miért kell Orbit elviselni negyedik alkalommal is?
"Akkor egy választáson miért nem ugyanez az eredmény tükröződik vissza..."
Nagy átlagban az internetes vélemény nyilvánítók azok, akik az ellenzékre szavaznak. Persze, mindenhol van kivétel, itt is, de a megfigyelésed nem alap nélküli. Kevesebb a Fideszes vagy Mi Hazánkos internetes vélemény nyilvánító, mint az ellenzéki.
Én nem utálom a melegeket, az egyre több helyen sulykolt propagandával meg örökös áldozati pózzal van tele a hócipőm.
A Fideszre 2014 óta nem vagyok hajlandó szavazni, elég közelről láttam, mennyire veszik komolyan a hazaszeretetet, a kereszténységet és a konzervativizmust. Idén meg senkire sem szavaztam, nem tudtam kire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!