Ki fogja megnyerni az előválasztás második fordulóját?
Figyelt kérdés
Dobrev Klárát meg fogják szavazni a Fidesz trollok, vagy nyer Márky Zay Péter?2022. okt. 20. 22:08
2/6 anonim válasza:
Szerintem Kádár János lesz a befutó.
3/6 anonim válasza:
Ilyen lassú a neted, vagy most ébredtél fel kómából?
4/6 anonim válasza:
Valószínűleg MZP fog nyerni, mert összefognak Gyurcsányné ellen.
MZP meg amint nyer, kihajítja Gyurcsány pereputtyát az Összefogásból, nehogy összegyurcsányozzák. És így nyerni fognak.
Ellenkező esetben nem. Én szóltam.
5/6 anonim válasza:
Figyelj nekem van egy olyan jóslatom ami tuti nem jön be, de ha igen akkor esküszöm Politikai elemző leszek.
A nép megszavazza MZP-t, a tiszta, új embert. Ezután az ellenzék soha nem látott előnyben lesz, a Fidesznél kitör a pánik. De Február körül Oroszország lerohanja Ukrajnát, ami miatt végül a Fidesz ismét 2/3-os, történelmi nagyságú győzelmet fog szerezni. Az ellenzék meg bemocskolja MZP-t, mindenért Ő lesz a hibás. A DK árnyékkormányt hoz létre Szeptember körül és ez által még 12 év 2/3 vár az országra.
NE LEGYEN IGAZAM!
6/6 anonim válasza:
És vajon ki nyeri meg a mohácsi csatát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!