Orbán Viktor és a hívei miért akarják az Orosz Föderációhoz tartozást Magyarországnak?
Figyelt kérdés
Mitől lesz jobb a magyar családoknak Orosz Föderációs törvényekkel, családtámogatással?2022. okt. 20. 19:34
11/13 anonim válasza:
10. a faces kommentek alapján akkor azt is ki lehetne írni, hogy a baloldali szavazók azt szeretnék, hogy Orbánt akasszák fel.
12/13 anonim válasza:
11es szerintem elég sok ember van az országban aki ezt szeretné. Magam részéről ha eltudna minden egyes forinttal számolni amit az elmúlt 12 évben igazgattak centire pontosan akkor beismerem, hogy valóban szegény kormány állandóan csesztetve van, viszont ha nem tud, akkor viszont azt jelenti hogy sikkasztottak loptak, akkor viszont börtön, ha milliárdos értékben akkor életfogytiglan. Szerintem ez így lenne korrekt kár, hogy ez sem fog megvalósulni.
13/13 anonim válasza:
#11 Szerintem ez így van, és ezt ellenzékiként mondom. Látod, lehet őszintének is lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!