A nevetséges, agyhalott és primitív plakátokra költött milliárdok nem fértek volna el egy olyan szegmensben, ami a sok közül épp haldoklik az országban?
Köz-felsőoktatás
Rezsitámogatás
Utak állapota
Közbiztonság
Egészségügy
Rászorulók segítése
Ilyen apróságok
"most mind a kettő van"
Nem ezt kérdeztem.
Ha ott a kezedben a pénz és el kell költeni plakátra vagy kórházi felszerelésre, melyikre költöd?
"Ha ott a kezedben a pénz és el kell költeni plakátra vagy kórházi felszerelésre, melyikre költöd?"
nem a kórházi felszerelésből lett ez kifizetve
a baloldal alatt pedig hiányzott a kórházi felszerelésből
nem a kórházi felszerelésből lett ez kifizetve
Nem ezt kérdeztem.
Ha ott a kezedben a pénz és el kell költeni plakátra vagy kórházi felszerelésre, melyikre költöd? Válaszolj a kérdésre.
most vagy a baloldal alatt volt több EÜ fejlesztés?
ezt kérdezd meg magadtól :)
És most jön a slusszpoén: Tele van a net ingyenes online kérdőíves oldalakkal, amikkel bármikor lehet nemzeti konzultációt tartani és nem kerül egy fillérbe sem. Pl a Surveymonkey. Nem kell hozzá 3 teszkónyi papír, nincs oda-vissza postaköltség, az tölti ki akinek kedve van hozzá, lehet országra szűkíteni és rögtön látszik az összesítéskor a végeredmény, akár nyilvánosan is.
Ezt csak úgy széljegyzetbe írtam és semmi köze a konzultációnak az emberek véleményéhez és a demokráciához, ez kb annyira mérvadó, mint egy putyini népszavazás Luhanszkban.
Azért ezt igy 50000 hivatalos covid halottal a hátunk mögött leirni, nem kicsit kegyeletsértés...
és akkor még nem beszéltem a lassan már 1 éves várólistákról, az egyre kevésbé létező háziorvosokról és szakorvosokról.
Anyám, fél évet vár egy qva mamográf vizsgálatra, fél évet, ennyi idő alatt, bármi történhet a szervezetében.
Én elhiszem, hogy trollkodsz, csak az a baj, hogy ebbe a trollkodásba hallt bele a nagyanyám, akit konkrét vizsgálat nélkül küldtek haza 3x is, úgy, hogy otthon összeomlott, a nagybátyámat 3 orvos diagnoztizálta félre, mire kiderült, hogy nem halálos beteg és egy sima gyógyszeres kezeléssel meggyógyúlt, vagy a nagynéném, akit meg Lengyelországba kellett vinnünk, hogy normális kezelést kapjon a stroke-ja után.
ja, hogy 12 év már olyan régen volt idióta gyurcsányimádó ugye?
hát igen építeni mindig nehezebb mint rombolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!