Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Origónál tényleg mindenki...

Origónál tényleg mindenki agyhalott?

Figyelt kérdés

[link]

Ez kb egy vicc, origónál meg lehozták úgy mintha komoly lenne.

2021. okt. 8. 05:21
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Origot alapul venni bármihez?

Én oda csak akkor megyek ha rossz a kedvem és röhögni akarok.

Egyébként origo=fidesz. Ha le kell járatni valakit, minden probléma és következetesség nélkül teszik.

2021. okt. 8. 05:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg
2021. okt. 8. 06:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Tudom hogy az origo a fidesz.

De ehhez már nagyon hülyének kell lenni.

2021. okt. 8. 07:05
 4/6 Fsms ***** válasza:
100%
Mivel a Fidesz agiprop osztálya írja a híreket mint régen a kommunista időkben, nem elvárás az önálló gondolkodás.
2021. okt. 8. 07:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A fidesz híveknek mindegy, mit írnak, úgy szajkózzák utána, mint a szentírást.
2021. okt. 8. 07:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mikor elsőre láttam ezt a riportot fogadtam fideszes kollegával hogy ő veszi a hónapba a kávém ha lehozza az origó vagy a prostisrázok.

ŰKöszi origó a sok kávét. Igen ilyen ostoba a fidesz szavazó az ottani hírek 95% ilyen viccek és kiforgatások előadása pártpropaganda köntösbe.

Ha esetleg van olyan fidesz szavazó aki ezt komolyan vette és belátja nem igaz, van számukra egy hírem, az összes többi is ilyen, ne köpj magasra lakásba ha alá akarsz állni a festők emigráltak és fél év mire találsz egy szakembert.

2021. okt. 8. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!