Balliberális polgártársiam! Ti miért szeretitek az ukránokat?
"a közösségnek aminek tagjai vagyunk érdekében áll, hogy megszerezze azt a területet."
Szerintem a Léna vonaláig meg se álljunk.
15, nem kell még elindulni sem, nemhogy vonalaknál megállni:D
Egyszerűen annyit kell tenni, hogy Ukrajnának megérje csatlakozni az EUhoz. Márpedig neki megérné. És ha csatlakozik, önként dobja be a közösbe azokat a dolgokat, amik miatt az EUnak érdekében áll Ukrajnát magához csábítania. Win-win szituáció, és Ukrajna is megmarad Ukrajnának.
Nem szeretem őket, de megtámadta őket egy pszichopata agresszor és ártatlan emberek százai halnak meg, mind az oroszok, mind az ukránok oldalán, emberek otthona, minden megtakarításuk, az egész életük dől romba.
Magyarország kormányát sem szeretem, pláne nem a Fideszeseket és a Mi Hazánkosokat, de sosem jutna eszembe emiatt tapsikolni bármilyen államnak, ha esetleg idejönne és rakétákkal bombázná a hazámat.
Az hogy a jobboldaliak képtelen felismerni azt az egyszerű tényt, hogy nem minden ukrán ember egyforma, (ahogyan a magyar emberek sem mind egyformák) hogy köztük is vannak nácik, liberálisok, jó és rossz emberek, az nem az én problémám, hanem az ő mérhetetlenül nagy szellemi korlátoltságuk.
16#
Oké, de egyszer az ukrajnai vasérc is elfogy. Mi lesz utána?
18, mire gondolsz, hogyhogy mi lesz utána?
Mrmint... gondolom pont ugyanaz, mint bármelyik másik nem-megújulú energiaforrás eltűnése után. Szar helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!