Orbán Viktor ennyire hisz Istenben?
Figyelt kérdés
Magát kereszténynek vallja a pártjával együtt, nem hagyja, hogy Európában üldözzék a keresztényeket(?), de az első pár tanítását már nem tudja a kereszténységnek? Lásd:
Lopás-had nem részletezzem
Szeresd embertársad-folyamatosan háborúzik, gyűlőletet kelt,
Hazudik-szintén nem kell bemutatni. Ennyire keresztény?
2022. okt. 18. 21:38
41/53 anonim válasza:
40/Á neeeeeeeeeeeem persze neeeeeeeeeeemee‼‼‼‼‼
42/53 anonim válasza:
Akkor meg nemértem mit magyarázol nekünk, ha elismered, hogy gondok vannak a kormánnyal, igen Gyurcsány alatt is voltak gondok, eléggé idegesít, hogy a politikában továbbra is jelen van, és megosztja az ellenzéket, ahogy az is idegesít, hogy az EU más korrupciós ügyek felett szemet huny. Viszont mondok neked valamit, attól még az én életem és az ország többi lakójának az életet ugyanúgy szr lesz, tehát azzal, hogy azt mondjuk igen ez a kormány szr meg korrupt de végülis az előző is az volt, meg az Unióban is vannak korrupt országok, hát akkor ezzel se csináljunk semmit, de csináljunk valamit tenni kéne nem ülni a langyos szrban de hát hiába is beszél nektek az ember.
43/53 anonim válasza:
42/Ugyan azért amiért ti pedig ezt a kormányt szidjátok és riogattok csödel‼
44/53 anonim válasza:
Akkor egyszerűsítsünk‼ Egyet mondj megy igaz❓ vagy nem❓ Ha ti osszátok el a vezető pozíciókat és a közpénzeket és az a saját zsebetekbe megy akkor van demokrácia‼ De ha nem ti töltitek be a vezető pozíciókat és a közpénzek nem a ti zsebetekbe megy az korrupció‼ [igen❓❓] vagy [nem‼]
45/53 anonim válasza:
43 én nem riogatok senkit csőddel, sőt bízom benne, hogy nem lesz, mert a mostani árak mellé az bszna ám be igazán, de attól még az egészségügy oktatás, utak, bérek, élelmiszer árak, forint infláció ezek felett nemtudok szemet hunyni, főleg hogy saját környezetemből tudok fideszes mutyikról, egyszerűen erre a dologra amit a kormány csinál nemtudok normális dologként tekinteni mert nem így kéne országot vezetni, választáskor is kb semmilyen programjuk nem volt 2 dolgot szajkóztak, ki kell maradni a háborúból, és rezsicsökkentés amit ugye nem sikerült megtartani abban a formában ahogy ígérték, ha én egy párt lennék, és nemtudnék össze írni legalább egy oldalas programtervet arról, hogy ha megválasztanának mit is csinálnék az országban, le sülne az arcomról a bőr, ez a véleményem, a csődöt meg nagyon remélem, hogy nem következik be, mert akkor tényleg megette a fene a dolgokat.
46/53 anonim válasza:
44es én soha életemben nem szedtem el mástól pénzt, és a bőr lesülne a pofámról ha ezt tenném, ha bármelyik haverom meghívott valamire, igyekeztem a lehető leggyorsabban vissza hívni, megadni neki, ha meg is tehetném hogy akár csak egy forintot is bárki zsebéből kivegyek úgy, hogy nem látja és megúsznám simán sem tenném meg, mert ennyire fontosnak tartom a becsületességet, szóval nem ha én dönthetnék a közpénzek elosztásáról, az összeset az utolsó centig visszaforgatnám az államháztartásba, hogy a gazdaság fejlődni tudjon, szóval kérlek ne magadból indulj ki :).
47/53 anonim válasza:
45/ Akkor a politikusaitok miért próbálkoznak ezzel❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓ mert ezt még a vak is látja hogy ez történik‼‼‼‼‼‼‼‼‼
48/53 anonim válasza:
46/Látod terelsz mintha nem tudnád hogy ez nem neked szólt‼ ez a politikusaidról szolt‼‼‼‼‼
49/53 anonim válasza:
45/De nem mond már hogy csak a fidesz a hibás az eü oktatás stb hibáiért elmúlt 30évben nem csak fidesz volt‼‼‼‼‼‼
50/53 anonim válasza:
Milyen politikusaim? Ellenzéket is egy semmirekellő bagázsnak tartom, Dobrev egy vicc, és Márky Zay is az volt, szóval ezzel eléggé rossz lóra tettél, Mi Hazánk egy szélsőséges radikális párt, Memo meg egy vicc kb. Nincs olyan párt jelenleg Magyaroszágon akivel szimpatizálnak tudnék, a Fidesz meg aztán végképp nincs köztük. Igen valóban nem a Fidesz hibája csak, hogy szr az Eügy, de attól még az, hogy egymásnak passzolgatjuk, hogy a másik hozza rendbe ez is vicc, akkor legyen az, hogy ne vonjanak semmilyen tb járulékot, munkáltató se fizesse hanem adják oda, és majd magánkorházban ha kell, akkor kifizetem az ellátását ha valami baj lesz, én ezt is támogatnám így is, tervezek vérképet nézetni, magán kórházban néztem időpontot, szóval feleslegesen fizetem a Tb-t, de így, hogy mindig igy hagyja mindenki és adogatja egymásnak, hát erre sem írok inkább semmit. Az a nagy probléma hogy te azt hiszed rólam, hogy egy full libsi ember vagyok, holott baromira nem, nem csak ez a két oldal létezik Magyaroszágon, az más kérdés, hogy a legtöbb ember fejében ez van, ha fideszes valaki és másként gondolkodik az libbant lesz, ha baloldali valaki és másként gondolkodik az Fidesz bérenc agyrém ami zajlik a politikában és erre ti emberek vagytok a legjobb példa pff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!