Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Nyugat annyira hanyatlik,...

Ha a Nyugat annyira hanyatlik, akkor miért van az, hogy a bérszakadék még tovább növekszik Nyugat javára?

Figyelt kérdés

A forint gyengülésével tovább növekedett a bérszakadék, a munkavállalók már nem csak 3-4szer de már inkább 4-5ször akkora bérekre számíthatnak Nyugaton (ugyanabban a munkakörben. ugyanannyi munkával) mint itthon.

Ha a Nyugat tényleg hanyatlik, hogy történhet ilyen mindennek ellentmondó dolog?

2022. okt. 18. 19:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%
7-es Na itt az eredménye az oktatási rendszer lezüllesztésének. Nem tudsz egy k*rva grafikont sem leolvasni b+. Azt mondtad, hogy két hete erősödik a forint. Fussál már neki még egyszer b+. A forint folyamatosan romlott az elmúlt időszakban. A múlt hétvégétől kezdett erősödni, de ma már újra gyengül. Hol látsz te ezen két hete erősödő tendenciát?
2022. okt. 18. 19:39
 12/26 anonim ***** válasza:
9-es Ez az egy főre jutó GDP. :D
2022. okt. 18. 19:45
 13/26 anonim ***** válasza:
11: A kettővel ezelőtti héten kezdődött az erősödés, nem azt mondtam, hogy pont 14 napja folyamatosan erősödik. Ennyire nem lehetsz hülye, hogy még azt sem tudod pontosan idézni, amit írtam. Amúgy sem ez a kérdés, teljesen mellékes a dolog.
2022. okt. 18. 19:46
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Mert Magyarország is hanyatlik és egyenesen arányos a hanyatlás. Egyedül az Egyesült Államok meg Kína mosolyoghat sunyin, ahogy Európa tátott szájjal rohan a faszerdőben.
2022. okt. 18. 19:47
 15/26 anonim ***** válasza:

13-as Ezt írtad:

"A forint amúgy két hete eléggé erősödik."

A forint annyira gyengült az általad említett időszakban, hogy drasztikus lépésekkel lehetett csak megmenteni 12-én. Tény, hogy azóta erősödött egészen a mai napig, mert ma újra elkezdett gyengülni.

Én nem értem b+, hogy ha tévedsz, akkor miért nem ismered el a hibádat. :D

2022. okt. 18. 19:50
 16/26 anonim ***** válasza:
38%
Nyugaton egy bérleményben éled le az életed, itt felveszitek a hitelt és ötvenéves korodra már saját házatok van. Ennyi.
2022. okt. 18. 19:51
 17/26 anonim ***** válasza:
38%

15.

A háborús országban leledző Hrivnya értéke viszont nem romlik. Na ezek után mondja valaki, hogy a tőzsdének ez a része nem egy öncélú móka, ahol 1-2 tucat bankár és tőkés machinálása dönti el az erőviszonyokat. "Nem volt szimpatikus X ország döntése? Zúzzuk le a valutájukat, de még a sábesz-köszöntés előtt"

2022. okt. 18. 19:53
 18/26 anonim ***** válasza:
A nyugat unortodox módon hanyatlik - úgy, hogy mindenben megelőzi a keletet.
2022. okt. 18. 19:57
 19/26 anonim ***** válasza:
57%

15: Kérdés fogyatékosok számra:

Ha Ft a héten 411-413 körül mozog, kettővel ezelőtti héten meg 420 és 430 között mozgott, akkor

a) a Ft erősödött

b) a Ft gyengült

Próbálj válaszolni. Ha nem megy a helyes válasz, keresd fel gyógpedagógusodat.

2022. okt. 18. 19:59
 20/26 anonim ***** válasza:
38%

18.

A nyugat nem gazdaságilag fog rosszul járni nemsokára, hanem demográfiai értelemben, amikor a negyedik-generációs török, arab, fekete közli, hogy márpedig ők inkább visszatérnének az őshaza kultúrájához...

2022. okt. 18. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!