Ha a Nyugat annyira hanyatlik, akkor miért van az, hogy a bérszakadék még tovább növekszik Nyugat javára?
A forint gyengülésével tovább növekedett a bérszakadék, a munkavállalók már nem csak 3-4szer de már inkább 4-5ször akkora bérekre számíthatnak Nyugaton (ugyanabban a munkakörben. ugyanannyi munkával) mint itthon.
Ha a Nyugat tényleg hanyatlik, hogy történhet ilyen mindennek ellentmondó dolog?
13-as Ezt írtad:
"A forint amúgy két hete eléggé erősödik."
A forint annyira gyengült az általad említett időszakban, hogy drasztikus lépésekkel lehetett csak megmenteni 12-én. Tény, hogy azóta erősödött egészen a mai napig, mert ma újra elkezdett gyengülni.
Én nem értem b+, hogy ha tévedsz, akkor miért nem ismered el a hibádat. :D
15.
A háborús országban leledző Hrivnya értéke viszont nem romlik. Na ezek után mondja valaki, hogy a tőzsdének ez a része nem egy öncélú móka, ahol 1-2 tucat bankár és tőkés machinálása dönti el az erőviszonyokat. "Nem volt szimpatikus X ország döntése? Zúzzuk le a valutájukat, de még a sábesz-köszöntés előtt"
15: Kérdés fogyatékosok számra:
Ha Ft a héten 411-413 körül mozog, kettővel ezelőtti héten meg 420 és 430 között mozgott, akkor
a) a Ft erősödött
b) a Ft gyengült
Próbálj válaszolni. Ha nem megy a helyes válasz, keresd fel gyógpedagógusodat.
18.
A nyugat nem gazdaságilag fog rosszul járni nemsokára, hanem demográfiai értelemben, amikor a negyedik-generációs török, arab, fekete közli, hogy márpedig ők inkább visszatérnének az őshaza kultúrájához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!