Ön szerint ki volt Magyarország eddigi legjobb köztársasági elnöke?
Göncz Árpád.
Áder egy vicc volt, nem is foglalkozott az országgal, a világot járta és környezetvédelemmel haknizott. Amit elétettek szó nélkül aláírta, kb ennyit csinált.
Én Mádl Ferencet teszem az első helyre, Sólyom Lászlót a másodikra. Innentől pártkatonák jönnek: Áder János a harmadik, Göncz Árpád a negyedik, Schmitt Pál az ötödik. A többieknek elég kevés idő adatott, Novák Katalinnak szerintem Göncz Árpád környékén lesz helye, nem várok tőle csodát, de a dicstelenül megbukó Schmitt Pált szerintem nem fogja alulmúlni.
A sorrendet nálam alapvetően meghatározza az, hogy ki mennyire tudott felülemelkedni az őt jelölő párt érdekein. Schmitt szó szerint semmit nem küldött vissza a parlamentnek vagy az Alkotmánybírósághoz előzetes normakontrollra. Ennél még Göncz meg Áder is több törvényt dobott vissza, pedig finoman szólva róluk sem lehet azt mondani, hogy megtestesítették a nemzet egységét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!