Üres az államkassza igaz ?
A fidesznek elemi érdeke hogy lopáson kapja az ellenzéket. Így mondhatja hogy ők sem lennének jobbak mint amilyenek ők.
A fidesz jelenleg lenyúlhat milliárdokat és senkinek a szeme sem rebben, de ha egy ellenzéki ellop 10 milliót abból már sajtóhisztéria van
talán, mert a baloldal alatt csődben volt az ország, miközben állandóan loptak
most meg mi a legnagyobb problémád? hogy idén nem emelkedik reálértékben két számjegyű %-al a fizetésed, és nem 60 ft egy tojás hanem 100
" miközben állandóan loptak"
miközben állandóan loptak
miközben állandóan loptak
miközben állandóan lopnak
Nem tudom miért kellett 8 évet ülnöd, de gondolom köze volt ahhoz, hogy a szüleid nem tudtak felnevelni valószínűleg anyagi nehézségek miatt és rossz útra tévedtél. Éppen ezért tudhatnád te is, hogy mennyire befolyásolja az egyén életét a rossz gyermekkor. A legtöbb cigány mélyszegénységben nőtt fel, borzasztó körülmények között. Mára folyamatosan javul ez az arány, de pár évtizede sokkal rosszabb volt a helyzet. Én magam is cigány származású vagyok, szerencsés vagyok, mert jó helyre születtem. Az állam igazából a rendszerváltásig sosem fáradozott azon, hogy a cigányságot felzárkóztassa, kiiskoláztassa, éppen ezért van az, hogy a többi cigány számára még mindig nehéz a jó út megtalálása. Több statisztika is alátámassza, hogy az elmúlt 30 évben (mióta az állam érdeke is), rengeteget fejlődött a cigányság iskoláztatásának kérdése. Én magam is jelenleg egyetemre járok, rajtam kívül 6 másik cigány származású hallgató is van a csoportban, ami valljuk be nagy szó. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a cigányság helyzetéről csak az állam tehet, nyilván az egyén felelősége is jelentős, de a fentiek még mindig nem jogosítanak fel arra, hogy rasszista megjegyzéseket engedhess meg magadnak. Egyrészt alpári, másrészt 20. századi EQ-hiányos gondolkodásra vall.
Ezzel le is zártam a témát, a későbbiekre nem szeretnék reagálni. Minden jót!
a csótány gazdádék nem loptak, és csődben volt az ország
ÓÓÓÓÓEBÁÁÁÁÁNNÁÁNÁNÁNÁNÁN meg lopik és mégsincs csődben az ország
erre mi a magyarázat?
Na csak kibújik a szög a zsákból.
A DK-t rasszista börtöntöltelékek alkotják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!