Üres az államkassza igaz ?
Teljesen üres.
Már ott tartanak, hogy a tanárokat próbálják az EU ellen hangolni, és abból a pénzből ígérgetnek, amit még az sem biztos, hogy megkapnak.
Tipikus c...nypolitika.
Jut eszembe!
Orbán melyik etnikumhoz is tartozik? XD
köszönjük DK-s te 50es kőműves
a te pénzügyi tanácsaidra vagyunk kíváncsiak
DK-s!
Szánalmas vagy. Semmivel sem vagy különb egy cigánytól sem, szégyent hozol a DK ideológiájára. Az ilyenek, mint te inkább szavazzanak a Mi Hazánkra és a Fideszre. A DK-nak ilyen szavazókra nincs szüksége.
#13-nak:
Mivel úgy vélem hogy te "kilógsz a sorból", ezért válaszra méltatlak.
A DK liberális és ebbe nálunk az is belefér, ha valaki nem mindenben ért egyet a párt irányvonalával. Attól még lehet párttag. Ja, igen! Párttag vagyok, nem szavazó.
Ezeket a "pontokat" mint a másik véleményét, tiszteletben tartják, nem támadják. Cserébe elvárható minimum, hogy te is tiszteletben tartsd a párt irányvonalát. Nem kell szeretni, nem kell támogatni, de szembemenni sem tanácsos. Nem xarunk oda, ahol eszünk, igaz?
Oltásellenes, globalizáció-ellenes, kommunista alapelvű vagyok.
És DK párttag.
magyarországot kirabló némber talpát nyaló
ezzel kellett volna befejezned
DK-s!
Belefér a rasszizmus? Abszolút nem érted a DK és a liberalizmus alapelvét. A másik véleményének tiszteletben tartása nem jogosít fel rasszizmusra, ez tipikus jobboldali gondolkodásra vall. Egy igazi liberális tisztában van azzal, hogy a rasszista megjegyzések még inkább elmélyítik a társadalmi egyenlőtlenséget, konkrétan az egyensúlyt bomlassza. Továbbra is fenntartom azt a véleményem, hogy nem neked való a DK.
a DK az a maffiának egy jogi formája, semmi más
nagyonis a mi kőművesünknek való, semmi esze a gerince meg takony
#17-nek:
Hogy a "rasszizmusom" hogyan fér meg a DK-ban?
Intézetben nőttem fel, ahol nagyjából 90% volt a cigány etnikum aránya.
Ezután nagyjából 8 évet ültem különböző börtönökben, ahol az arányuk nagyjából 75-80% körül mozog.
Ha én egy viselkedési formát cigányhoz társítok, az a részemről nem rasszizmus, hanem tapasztalat.
Sasunes, more?
#18 Imádom amikor a fideszesek vádolnka korrupcióval más pártokat. :D
Mintha pablo Escobar ítélne el mert elszívtam egy füves cigit. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!