Sok magyar miért olyan makacs és konok, hogy ki akarja fűteni a teljes házát? És még el is várná a rezsicsökkentést. Miért nem elég egy fél szobát kifűteni?
Még a nemzet csótánya Nagy Feró is nyilatkozta, hogy egy csomó helyet most nem fog kifűteni. Pedig hát az ő zsebe tele van, őt felvásárolta a Fidesz.
De rengeteg magyar van aki egyszerűen makacskodik. Miért nem elég 1 szobát kifűteni? Ha meg még nagyon szar energiatakarékú ingatlanban élsz, akkor elég akár egy fél szoba. Még egy 2 gyerekes családnak is. Sok jó ember kis helyen is elfér, nem? Csak az a baj, hogy a legtöbb magyar nem jó ember hanem szarember, és makacs konok fejű. Azt akarja, hogy mindent más fizessen helyette.
"De rengeteg magyar van aki egyszerűen makacskodik. Miért nem elég 1 szobát kifűteni? "
Ha nem tűnt volna fel a legtöbben eddig is egy szobát fűtöttek max, pont ez a gond. Ennél lejjebb már nem tudják csökkenteni a fűtést. Kivéve ha úgy akar járni mint a tavalyi napi EGY!
Mi az az EGY? ja ennyien fagytak halálra naponta 2021 október, november, december, 2022 január
2022 februártól kezdődött 1,5-2 naponta fagyott meg egy ember.
Az emberek nehezen adják fel a megszokott kényelmet.
Én egyedül élek, a korábbi években is csak egy szobát és a fürdőszobát fűtöttem és csak délután, amikor otthon vagyok, nem alszok (éjszaka is feleslegesnek tartom a fűtést, vastagabb takarót veszek elő). Így elég lehet 500m3/év gáz.
2007-2009 között mai áraknak megfelelően kb 500 forint volt egy köbméter gáz
és mégis túlélte az ország, úgy hogy brutál volt a munkanélküliség
500 forint volt? Tényleg? valami forrásod is van rá vagy csak a hasadra ütöttél?
2006 54,8 Ft
2007 75,7 Ft
2008 93,1 Ft
2009 107 Ft
ezt találtam lakossági fogyasztásra szánt gáz/m3
Persze,menjünk vissza az őskorba!
De akkor minek jár dolgozni az ember,ha még fűtésre sem telik?
21.században már ennek nem kellene gondnak lennie.
Mondjuk megújuló energiákat kellene támogatni a gyerekgyártás helyett!
"500 forint volt? Tényleg? valami forrásod is van rá vagy csak a hasadra ütöttél?
2006 54,8 Ft
2007 75,7 Ft
2008 93,1 F
2009 107 Ft
ezt találtam lakossági fogyasztásra szánt gáz/m3"
súlyosan retardált úr! oszd le azzal, hogy akkor mekkorák voltak a fizetések
2009ben 130 ezer forint volt egy havi átlagbér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!