2026-ban le lesz váltva a fidesz?
Kétlem, ahhoz értelmes szavazóbázis kell, akik tudnak értelmezni programokat. Voltak Európa szinten is kiemelkedően jó programok ellenzéki szinten. A szavazóknak erkölcstelen, kormányzóképtelen fidesz kellett.
Sokat elmond az emberekről, akik rájuk szavaztak.
A program nem egy számlakivonat.
A program egy elképzelés a jövőre nézve, egy vízió, ami bemutatja a párt céljait, amiért dolgoznának a kormányon.
Egyébként én is olvastam és tudom, hogy voltak benne számok, szóval most csak simán hazudsz, hogy jobban hangozzon a kommented, de inkább csak magadat járattad le vele.
az nem program, hogy minden ami lyóóó abból több lesz és minden ami róósz abból meg kevesebb
nem voltak benne számok, egy darab sem
Amit leírtál abból pont egyetlen egyet se láttam. A program az egy vízió, nem pedig egy pénzügyi kimutatás. Ez egy tény.
Másrészt, most felcsaptam az MSZP-nek a 2018-as programját és ebben bizony számok vannak. Kontextus nélkül itt van pár:
"700 ezer forintban állapítjuk meg"
"80 százalékára emeljük "
"35 százalékkal nő"
"57 ezer forintra emeljük"
Ha simán, átgondolatlanul írnának programot, akkor miért álnának meg mondjuk 57 ezres emelésnél. Miért nem ígérnek 2 milliós emelést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!