Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2026-ban le lesz váltva a fidesz?

2026-ban le lesz váltva a fidesz?

Figyelt kérdés

2022. okt. 16. 18:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
82%

Kétlem, ahhoz értelmes szavazóbázis kell, akik tudnak értelmezni programokat. Voltak Európa szinten is kiemelkedően jó programok ellenzéki szinten. A szavazóknak erkölcstelen, kormányzóképtelen fidesz kellett.

Sokat elmond az emberekről, akik rájuk szavaztak.

2022. okt. 19. 15:12
 32/35 anonim ***** válasza:
17%
én elolvastam az összes ellenzéki programot, nulla darab szám volt az összesben
2022. okt. 19. 15:28
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

A program nem egy számlakivonat.

A program egy elképzelés a jövőre nézve, egy vízió, ami bemutatja a párt céljait, amiért dolgoznának a kormányon.

Egyébként én is olvastam és tudom, hogy voltak benne számok, szóval most csak simán hazudsz, hogy jobban hangozzon a kommented, de inkább csak magadat járattad le vele.

2022. okt. 19. 15:36
 34/35 anonim ***** válasza:
65%

az nem program, hogy minden ami lyóóó abból több lesz és minden ami róósz abból meg kevesebb

nem voltak benne számok, egy darab sem

2022. okt. 19. 15:43
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál abból pont egyetlen egyet se láttam. A program az egy vízió, nem pedig egy pénzügyi kimutatás. Ez egy tény.

Másrészt, most felcsaptam az MSZP-nek a 2018-as programját és ebben bizony számok vannak. Kontextus nélkül itt van pár:

"700 ezer forintban állapítjuk meg"

"80 százalékára emeljük "

"35 százalékkal nő"

"57 ezer forintra emeljük"

Ha simán, átgondolatlanul írnának programot, akkor miért álnának meg mondjuk 57 ezres emelésnél. Miért nem ígérnek 2 milliós emelést?

2022. okt. 19. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!