2026-ban le lesz váltva a fidesz?
Ha tovább tart a válság és még mélyül, akkor igen.
Eddig sem az ő érdemük volt, hogy hatalmon voltak, csupán kifogták a szelet az ingyen pénz világából 2008 után. Amikor jön az ár, az a legkisebb hajót is megemeli. Bőség volt és növekedés, így legalább futotta látszat tevékenységekre és ami a lényeg, nem igazán volt megszorítás.
Most, hogy itt a válság és jönnek a népszerűtlen de szükséges intézkedések, ez nyilván nem fog tetszeni még a fidesz csicskáknak sem, így ebbe bármelyik kormány is lenne hatalmon, belebukhat. Ha viszont ebbe sem buknak bele, akkor örökre itt maradnak. Szóval ellenzékiek: szurkoljatok a válságnak.
azt mond meg a szocik miért nem voltak arra képesek, amit a fidesztől még alapvető érdemszinten is elvitatsz, hogy fogják és kifeszítik a vitorlát a nemzetközi gazdasági szélben
miért volt minden szar már 2003ban? miokból csökkentek a reálbérek 2004ben? mi okból feneklett meg a gazdaság 2006ban?
22: Te nem annyira vagy képben a világgazdasággal, igaz? Éltél már 2003-ban? Semmilyen hátszél nem volt a 2000-es években.
2000-ben hatalmas lufi volt a részvénypiacon (dot-com lufi) és 2004-től az amerikai központi bank szerepét betöltő Fed leállította a pénznyomtatást és elkezdte emelni az alapkamatot, ahogy ez most is történik. Ez - mint minden esetben - lelassítja a gazdasági növekedést és recesszióba taszította a gazdaságokat.
Majd ezt követően rövid emelkedés történt, de 2008-ban tetőzött az infláció, illetve a credit swap válság (itthon devizahitel válság) és úgy összességében a "great financial crisis" is beütött, ami a jelenlegi pénzügyi rendszert majdnem totálisan romba döntötte egész konkrétan.
Állami segítséggel mentették meg majdnem az összes nagyobb bankot.
Dióhéjban "ennyi".
A 2000-es éveket nem véletlenül emlegetik a pénzügyi világban "lost decade"-nek is.
Van még egyéb kérdésed?
érdekes, hogy szlovákiában meg volt?
a probléma amiről beszélek, hogy éllovasból sereghajtók lettünk
Nincs jobb. Nektek ez a mostani ellenzek mi???
Meg árnyékból ugatni 🤣
Ilyen pl.melyik orszagban lehetne és melyik ország hagyná egy ilyet, hogy árnyékkormány legyen, már a szó is nevetséges 😂
Pl.ezt lehetne a németnél, vagy a franciánál, esetleg az usa-ban?? Ezek mind azzal jönnek nincs demokrácia stb. dee egyik országban sem lehetne egy ilyen. Emberek gondolkodjatok már el ezen.
15# válaszoló vagyok a
16# válaszolónak üzenném
...nézd én elfogadom,hogy te 12 ilyen év után,teljes lelki nyugalommal leszavazol a fideszre
( bár megérteni soha nem fogom),de eltudom fogadni
És a legnagyobb tisztelettel mondom,hogy te pedig azt fogad el,hogy én egy fideszes szavazót se tartok SEMMIRE
De ugyanez vonatkozik a Putyin imádokra és nagy oroszbarátokra
Egyiket se tartom SEMMIRE
pedig nagyon egyszerű megérteni
bárki jobb, mint a gyurcsánygazdádék, a feltó meg a dagadék neje
bár aki ennyit nem fog fel, kíváncsi vagyok miért van szavazati joga
25os
Angoloknal is van arnyekkormany
Teljesen normalis dolog hogy az ellenzek megmutatja mit csinalna maskepp
Es egyebkemt dobrev jobban is csinalna mint orban
A fidesz nem tud kormanyozni
Oktatas helyzetet sem tudjak megoldani mar 12 eve
Tanarok fizetesehez is brusszeli segitseg kell nekik
Ez beismerese annak hogy a fidesz nem tud problemakat megoldani
"Angoloknal is van arnyekkormany"
londonban többet laknak, mint egész magyarországon
amerikában vannak államok, ahol 5* annyian laknak, mint magyarországon és nem előválasztanak
szerintem nem a nyugatról átvett marketingeszköz a kevés, hanem a tehetség a magyar baloldalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!