Ha megkapjuk az EU-s pénzt lemegy 400 alá az euró?
"19:00: élvezed, ha megkapod, amit érdemelsz, mi? :D A helyedben nem lennék rá büszke."
a DK-s halálsikolyt? élvezem
rángat titeket az ideg :DD dehát ez jár azoknak akik hangosan tapsolnak az alföldön fúrt alagutaknak
Engem nem rángat az ideg. :D
Mondjuk nem is vagyok DK-s.
Viszont te szépen be vagy árazva. :DDDDD
Szerintem menj Deák Dániel oldalára osztani az észt, ott nagyra értékelnének.
"Valószínűleg már beárazta a piac, hogy 80%-os eséllyel megkapjuk"
Honnan veszed, hogy megkapjuk?
19:08: azt hiszem, te hülye vagy.
De ha itt tartunk, te is elmagyarázhatnád, hogyan lett Mészáros Lőrinc az ország leggazdagabb embere 4 év alatt. De hiteles legyen ám!
én azt nem értem, hogy miért mészárosra köpköd az elmebeteg DK-s horda, amikor nem ő épített löszalagutat az alföldre, és az ő vagyona fillérre megvan
2002-2010 között miért nem lett gazdag egy magyar se? mert a külföldiek nagyon meggazdagodtak magyarországon, de az nyilván nem lopás azok szerint, akik szerint amúgy löszbe alagutat fúrni jó ötlet
Látom, ez a lösz nálad nagyon beakadt. Valószínűleg az lötyög a fejedben is.
Ja, fillérre megvan a vagyon. Marbellán. :DDDD
Vagy hol van meg fillérre? És honnan? Sorolhatod.
minden évben leszámolja a forbes
látom a gyurcsány gazdi imádata miatt remegsz az idegtől
csak nehogy az alagutakról kelljen beszélni :))
#14: Én nem veszem sehonnan, a piac gondolkodik így, a nagy alapkezelők, befektetési bankok meg spekulánsok. Szépen megnézik a múltbéli hasonló eseményeket mikor eljárás folyt egy tagország ellen, hogy hányszor függesztették fel a támogatások kifizetését. Eddig EU-s tagországgal szemben ~30 év alatt egyszer sem.
Aztán játékelméleti modelleket állítanak fel, hogy melyik szereplőnek melyik választás lenne kifizetődő. Jelenleg, ha:
-felfüggesztenék a kifizetéseket, akkor az EU azt kockáztatná, hogy Magyarország bosszúból megvétózná az egységes európai kiállást pl. olyan kérdésekben, mint a klímavédelem vagy Oroszország szakncionálása, amiben eddig együttműködőt. Ez mindkét félnek rossz, mert Magyarország nem nyer annyit a bosszúval, mint amennyit veszít a pénzek hiányával, tehát mindkét fél megpróbálja elkerülni.
-megszüntetik az eljárást és elkezdik a kifizetést akkor ugyan nem tudnak példát statuálni a magyarokkal, de a "Pelikán elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit cserébe" alapon diplomáciai sakkban tarthatják Orbánt, aki meg eldicsekedhet belföldön a lakájmédiában azzal, hogy (megint) legyőzte Brüsszelt.
Vagyis mindkét fél a megegyzésben érdekelt. A 20%-os valószínűség a kifizetések további felfüggesztésére annak szól, hogy vagy nem áll rendelkezésünkre minden információ ami a tárgyalófeleknek pl. igen, vagy hogy egyszerűen irracionálisan fognak viselkedni (ez főleg a magyar kormány részéről feltételezhetőbb).
19:44: jaj, szegénykém...
Pszichiáter látott már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!