Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha megkapjuk az EU-s pénzt...

Ha megkapjuk az EU-s pénzt lemegy 400 alá az euró?

Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 18:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
17%

"19:00: élvezed, ha megkapod, amit érdemelsz, mi? :D A helyedben nem lennék rá büszke."

a DK-s halálsikolyt? élvezem

rángat titeket az ideg :DD dehát ez jár azoknak akik hangosan tapsolnak az alföldön fúrt alagutaknak

2022. okt. 15. 19:03
 12/24 anonim ***** válasza:

Engem nem rángat az ideg. :D

Mondjuk nem is vagyok DK-s.

Viszont te szépen be vagy árazva. :DDDDD

Szerintem menj Deák Dániel oldalára osztani az észt, ott nagyra értékelnének.

2022. okt. 15. 19:07
 13/24 anonim ***** válasza:
29%
akkor lehet szépen elmagyarázni, hogy miért kellett alagutat fúrni a löszbe
2022. okt. 15. 19:08
 14/24 anonim ***** válasza:
75%

"Valószínűleg már beárazta a piac, hogy 80%-os eséllyel megkapjuk"

Honnan veszed, hogy megkapjuk?

2022. okt. 15. 19:19
 15/24 anonim ***** válasza:

19:08: azt hiszem, te hülye vagy.

De ha itt tartunk, te is elmagyarázhatnád, hogyan lett Mészáros Lőrinc az ország leggazdagabb embere 4 év alatt. De hiteles legyen ám!

2022. okt. 15. 19:23
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

én azt nem értem, hogy miért mészárosra köpköd az elmebeteg DK-s horda, amikor nem ő épített löszalagutat az alföldre, és az ő vagyona fillérre megvan

2002-2010 között miért nem lett gazdag egy magyar se? mert a külföldiek nagyon meggazdagodtak magyarországon, de az nyilván nem lopás azok szerint, akik szerint amúgy löszbe alagutat fúrni jó ötlet

2022. okt. 15. 19:25
 17/24 anonim ***** válasza:

Látom, ez a lösz nálad nagyon beakadt. Valószínűleg az lötyög a fejedben is.

Ja, fillérre megvan a vagyon. Marbellán. :DDDD

Vagy hol van meg fillérre? És honnan? Sorolhatod.

2022. okt. 15. 19:32
 18/24 anonim ***** válasza:
20%

minden évben leszámolja a forbes

látom a gyurcsány gazdi imádata miatt remegsz az idegtől

csak nehogy az alagutakról kelljen beszélni :))

2022. okt. 15. 19:44
 19/24 Revolúcióbiológus ***** válasza:

#14: Én nem veszem sehonnan, a piac gondolkodik így, a nagy alapkezelők, befektetési bankok meg spekulánsok. Szépen megnézik a múltbéli hasonló eseményeket mikor eljárás folyt egy tagország ellen, hogy hányszor függesztették fel a támogatások kifizetését. Eddig EU-s tagországgal szemben ~30 év alatt egyszer sem.

Aztán játékelméleti modelleket állítanak fel, hogy melyik szereplőnek melyik választás lenne kifizetődő. Jelenleg, ha:

-felfüggesztenék a kifizetéseket, akkor az EU azt kockáztatná, hogy Magyarország bosszúból megvétózná az egységes európai kiállást pl. olyan kérdésekben, mint a klímavédelem vagy Oroszország szakncionálása, amiben eddig együttműködőt. Ez mindkét félnek rossz, mert Magyarország nem nyer annyit a bosszúval, mint amennyit veszít a pénzek hiányával, tehát mindkét fél megpróbálja elkerülni.

-megszüntetik az eljárást és elkezdik a kifizetést akkor ugyan nem tudnak példát statuálni a magyarokkal, de a "Pelikán elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit cserébe" alapon diplomáciai sakkban tarthatják Orbánt, aki meg eldicsekedhet belföldön a lakájmédiában azzal, hogy (megint) legyőzte Brüsszelt.

Vagyis mindkét fél a megegyzésben érdekelt. A 20%-os valószínűség a kifizetések további felfüggesztésére annak szól, hogy vagy nem áll rendelkezésünkre minden információ ami a tárgyalófeleknek pl. igen, vagy hogy egyszerűen irracionálisan fognak viselkedni (ez főleg a magyar kormány részéről feltételezhetőbb).

2022. okt. 15. 19:58
 20/24 anonim ***** válasza:

19:44: jaj, szegénykém...

Pszichiáter látott már?

2022. okt. 15. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!