Mit tudna csinálni a kormány, ha a pedagógus sztrájk nagyon elhatalmasodna és egy erős összefogás lenne, akkor az oktatási rendszer is összedőlhet?
Az egyházi iskolák, a magyar gyakolratban, magániskolákká minősitődtek át, tényleg ez a normalitás országa, ahol az állami oktatást teljesen leépitjük, és az egyházi oktatás a jövő, ami gyakorlatban, magánoktatásként működik?
Arról nem is beszélve, hogy a szabad vallásgyakorlás jogával mi a helyzet? Ha én ateistaként nem szeretném, hogy a gyerekem vallási iskolában tanuljon, de nincs más lehetőségem rá?
Megvan a menekülő útjuk hidd el. És itt nem a tanárok a legnagyobb gond. Csőd felé tartanak az önkormányzatok, az MVM, egyre több ágazat kezd bedőlni, amiket látszatintézkedésekkel próbálnak mérsékelni, de minden lufi kipukkan előbb vagy utóbb. Akkor lesz gázban a kormány...
Ja és megkérdezném, ha már a tanárok tüntetnek... A családi pótlékkal mi is van kérem? Azt mikor óhajtja az kormány megemelni? Csak úgy jelzem, nekem 2 gyerekem van, akikre még jár, de egy heti bevásárlásra nem elég.. Valahogy erről senki nem beszél, bár jut eszembe, itthon nem is számít családnak az, akinek nincs 3+ gyereke.
9-es , erre én meg tudod mit mondok. Nem akartam válaszolni erre a kérdésre, de ez a válasz lehozott az életről.... A gyerekvállalás se úgy megy, hogy a kiscsalád kap egy kis zsebpénzt az állambácsitól, s máris dögivel születnek a magyar gyerekek és a demográfiai mutató megfordul.
Meg az sem működik, hogy minnimális béremelésért a kivándorolt magyarok többsége visszajön ide..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!