Mi az, amit kifejezetten pozitívnak tekintesz Orbán Viktor kormányzásában?
1. Mi a baj a woke mozgalommal? Mi a baj azzal, ha azt tanítsuk a gyermekeknek és a felnőtt embereknek, hogy attól hogy különbözünk egyek vagyunk? Civilizált társadalomban, mint pl. Skandinávia és térsége ez nem jelent problémát. Tőlük kell tanulnunk.
2. Béketárgyalásokat? Konkrétan egyik mondatában Nyugatnak, a másikban az oroszoknak nyal. Többet árt ezzel a kétszínű politikával, mintha választana egy oldalt.
3. Józan ész, logika??? Bocs, de ezen jót nevettem. Felelősségvállalás helyett folyamatosan bűnbakot keres az elcs*szettb döntései miatt, ebben semmi józan ész vagy logika nincs.
"Jó:
- nem rántotta magával a woke mozgalom, sőt aktívan küzd ellene
- a háború támogatása helyett béketárgyalást javasol
- a hisztéria helyett a józan ész, logikus gondolkodás dominál"
Nem tudom, hogy mi az a woke mozgalom.
Már sokszor bebizonyította a Fidesz, hogy mindig azt mondják, ami éppen jól jön nekik politikailag. Azt nem tudom, hogy mondjuk béke alatt konkrétan mit is értenek, mármint hogy mi legyen az "új" orosz megyékkel mondjuk. Ha te tudod, írd le. Vagy bárki más.
Logikus gondolkodás dominál? Erre megint csak azt tudom mondani, hogy Orbánék mindig azt mondják, amit a politikai érdekük kíván. Mennyire lehet komolyan venni egy olyan bandát, aki azzal kampányolt április előtt, hogy marad a rezsicsökkentés és nem lesznek megszorítások, majd változik a rezsicsökkentés és lesznek megszorítások de ezt egyikük sem meri beismerni? Ha Gyúcsány csinálta volna mindezt habzó szájjal visítanának, hogy Gyúcsány takaroggy! Ha ők csinálják, akkor meg nincs is megszorítás, hanem a valósághoz igazítják a költségvetést. Bár már nem is tudom, hogy ezt párttag mondta, vagy valami egyéb fideszes gané. Mindenesetre a fidesz képmutatása brutálisan nagy. Szóval a józan ész náluk azt jelenti, hogy miután megszívattuk a népet kamuzzunk nekik jó nagyokat. Meg hogy fogjuk másokra a jelenlegi helyzetet, nehogy vállaljuk a felelősséget.
Visszatérve az alap kérdésre. A Fidesznek elvétve vannak jó goldolataik de sokszor vagy épp mindig azok is olyan köntösben vannak, hogy összességében akkor is rosszat csinálnak, amikor jót mondanak. például jó volt az alapmeglátás a 2018 as választások előtti migránsválságról de közben a saját bűneikről tereltél el a figyelmet és hazudtak is mellé. Jó az alapmeglátásuk az lmbtq propaganda ellen, de közben (mint régen) megint a saját bűneikről terelik el a figyelmet és (mint régen) megint hazudnak közben.
Ez a validozás mióta lett divat? Valaki mondja már el nekem.
#7, #10
Nem igaz.
A forint az utóbbi évet leszámítva nem inflálódott túlságosan. Az MSZP 8 éve alatt magasabb vöolt az infláció, mint a Fidesznek 11 éve alatt.
"Mert az EU számolatlanul öntötte ránk az eurót."
A pénzesőnek pont hogy inflációnövelő hatása van.
"Annak a pénznek megvolt a fedezete, míg a választások előtti pénzszórásnak nem"
Vélhetően a Fidesznél jobbna tudják, hogy minek van meg a fedezete és minek nem. 12 év alatt rájöhettél volna, hogy nem hülyék.
"...pörgette a gazdaságot, pozitívan tartotta a külkereskedelmi mérleget. Most ennek vége szakadt, a forint naponta új történelmi mélységekbe gyengül..."
Akkor mi az oka, hogy Magyarországon az egyik legnagyobb a gazdasági növekedés ilyen infláció és árfolyamgyengülés mellett?
"...nem tudunk fizetni az oroszoknak a gázért"
Ezt honnan veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!