Támogatnátok hogy a mai provokatív lépésük után Magyarország is különleges katonai műveletekbe kezdjen Ukrajna ellen?
A barbár ukrán maffiaállam lefűrészeltette és ledobatta a Munkácsi várról a turul emlékművet,ami a Magyar-Ruszin-ukrán barátság jelképe volt.
Támogatnátok hogy Magyarország válaszlépésként különleges katonai műveletekbe kezdjen és visszafoglalja Kárpátalját?
11-es! Azért azt ne mondd hogy senki nem állna Magyarország mellett!
Hiába mondod, hogy Oroszország gyenge, nem az! Szolgáltam sorkatonaként Ukrajnában 2014-ben! Akaratamon kívül vittek, kettős állampolgárként!
Már akkor olyan fegyverei voltak az oroszoknak amiket még nem is láttunk soha! Most nem olyannal vannak Ukrajnában! Sokkal gyengébekkel! Miért? Nem szeretné elpocsékolni a jó modern fegyvert amit másra tartogat!
Miért csak a hírekből informálódsz? Én már nem vagyok ukrán állampolgár néhány éve! Az egyik cimborám jelenleg is sorkatonaként van a fronton, és mondta, hogy az egyik katona (a 128-as dandáregység egyik katonája) meglebegtetett egy kis magyar zászlót ukrán katonaként! Mi történt ezután? Nem lőtték le az oroszok, bár az ukrán tisztek kicsit idegesen néztek a férfira! Az orosz tizedes azonnal fegyver letételre szólította fel, és biztonságot ajánlott neki mert magyar! És nem újságból vagy TV-ből van ez a lehetetlennek tűnő történet! A férfi még nem tért vissza Ukrajnába, mert disszidensnek számít így! Jelenleg Luhanszkban van Oroszországban!
A Csecsen vezér is kijelentette jól beszél a magyar miniszerelnök! A Csecsenek is mellénk állnának! Hidd el nekem ha az oroszok mellénk állnak a csecsenek is!
Egy ukrán katonai tábor volt Debalcevében! Tudjátok miért esett el a laktanya? Mert az ottani egység hulla részegen neki álltak táncolni! Az oroszok kaptak a lehetőségen!
Kína is mellénk állna, ha Oroszország szólna!
21 Tehát azok állnának mellénk, akik amúgy is hadban állnak Ukrajnával és nem bírnak vele, kétszer is felsültek durván.
Én is úgy értettem a "senki"-t, hogy senki új, azokon kívül, akik az ukrán keleti fronton küzdenek ellenük, több mint 1000 kilométerre innen.
De ruszkisztán és a csecsen dzsihadisták mégis hogy teremnének itt a segítségünkre, amikorjelenleg is el vannak akadva a donbasi fronton?
Mire ideérhetnének, már hamu lenne az ország. Tengerünk sincs, max levegőből támogathatnának, de mivel NATO-légtér, a NATO kilőné a gépeiket, ha az országunk fölé érnének, a romániai (aranyosgyéresi NATO-támaszpontról) és aktiválnák a román rakétapajzsot.
Ruszkisztán nem tudna ideteleportálni a Kelet-Ukrajnában megrekedt haderejét.
22 a dezertőr barátod története pedig, még ha igaz is, egy ritka kivétel, egyedi eset. Ha ez általános lenne, minden ukrán katona piros-fehér-zöld alsógatyában menne a frontra, hogy ha nagy baj van, legyen mit megvillantson. A barátod szerencsés volt, hogy a putlerkatona egyáltalán felismerte a zászlót és nem egy szegény távolkeleti, 4 osztályt végzett sráccal találta szemben magát, aki azt se tudja, eszik vagy isszák Magyarországot.
Amúgy simán lehet, hogy pont annak köszönheti az életét, hogy a ruszki katona is kisebbségi volt, akit akarata ellenére hajtottak a feontra a putleristák, hogy inkább egy kisebbségi dögöljön meg oroszországért mint egy ruszki (köztudottan ezt csinálják).
Mikor látta, hogy a barátod is egy frontszolgalatra hajtott kisebbségi, csak épp Ukrajna oldalán, sorstársaként, gondolom, megeshetett rajta a szíve, hiszen ez nem azok háborúja, akikkel vívják (nem a burjátoké,komiké, tatároké, csecseneké, akiket ágyútölteléknek használnak maguk helyett a ruszkik).
Ez lehet a magyarázat: a kisebbségek közti szolidaritás. Erdélyi magyarként én is elengednék bármilyen kisebbségit, aki elém kerülne egy ilyen helyzetben.
Tudnám, hogy valószínűleg akarata ellenére kell küzdjön az országáért, amelynek a vezetését nem ő segítette hatalomra, de ő kell megdögöljön érte elsőként.
putler legtöbb katonája is épp ilyen, ágyútölteléknek használt kisebbségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!