Sok magyar amúgy se tudja (majd) megvenni a termékeket, logikus hogy akkor reklámozni is felesleges.
2022. szept. 14. 12:27
4/10 anonim válasza:
2 hol ?
Amugy aki kitalálta az se volt 100-as
2022. szept. 14. 12:28
5/10 anonim válasza:
Én a stadionokkal folytatnám, akár lehetne sötétben is meccset játszani!
2022. szept. 14. 12:35
6/10 anonim válasza:
5.
Inkább azzal kellene kezdeni.
2022. szept. 14. 12:36
7/10 anonim válasza:
Pesten van egy halom épület ami úgy van kivilágítva, hogy kb 1 emelet magasságában lámpák világítanak fölfelé a falon. Ezt már akkor sem értettem amikor nem volt energiaválság:D Tök fölösleges ilyenre áramot fecsérelni.
De pl szökőkutak működtetése, megvilágítása, szobrok megvilágítása is teljesen fölösleges turistaszezonon kívül a későesti órákban. Én adom, hogy sötétedéstől mondjuk 10 vagy 11 óráig, esetleg éjfélig menjenek, de utána tök fölösleges, a kutya sem látja. Turistaszezonban mehet éjjel 2ig, lássa a tourist, hogy szépekvagyunk:D Meg aztán nyáron sötétedéstől éjjel 2ig nem is telik el annyi idő, mint télen sötétedéstől éjfélig.
2022. szept. 14. 12:39
8/10 anonim válasza:
#5 Az még hagyján, de mikor délután 4-kor verőfényes napsütésben is fel kell kapcsolni az ötezredik fényszórót is hogy a botlábúak minden egyes fűszálat láthassanak, na az az igazi pazarlás.
2022. szept. 14. 12:39
9/10 anonim válasza:
Helyes irány. Első legyen a senkit sem érdeklő reklámtáblák elsötétítése (bár személy szerint annak örülnék a legjobban, ha mindenestől eltűnnének a Föld színéről), utána jöhetnek a kirakatok és a díszkivilágítások.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!