Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy Orbán Viktor megint győzött, elképesztő mértékben erősödik a forint?

Figyelt kérdés

Már csak 417 forint egy euró, hihetetlen hogy doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úrnak köszönhetően mennyire megerősödött a forint pár nap alatt.

[link]

Mi a véleményetek arról hogy Orbán Viktor legyőzte az inflációt?

2022. okt. 14. 12:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
87%
Orbán viktor maximum az emberek megélhetési biztonságát győzte le.
2022. okt. 14. 13:58
 22/30 anonim ***** válasza:
20%

Orbán Viktor 226 euros minimálbér mellett vette át a kormányzást, most 320 euro a minimálbér.

2022. okt. 14. 14:08
 23/30 anonim ***** válasza:

22-es:

[link]

[link]

2022. okt. 14. 14:14
 24/30 anonim ***** válasza:

Matolcsy szeptember 27-én:

[link]

Mai friss infók... no comment...:

[link]

2022. okt. 14. 14:28
 25/30 anonim ***** válasza:
65%
#24-hez csatlakozva nem Orbán Győzött, hanem Matolcsy. Orbán munkásságát azon lehet lemérni, ha összehasonlítjuk, hogy milyen alapkamat kell mondjuk a lengyeleknek vagy a szlovákoknak.
2022. okt. 14. 14:31
 26/30 anonim ***** válasza:
A véleményemet azzal fejeztem ki, hogy amint ezt megláttam, indítottam egy aranyvásárlást. Ki kell használni azt a néhány napot, amíg nincs zuhanórepülésben a forint.
2022. okt. 14. 14:58
 27/30 anonim ***** válasza:
Várjunk pár napot. :D
2022. okt. 14. 15:14
 28/30 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél kifejezni?

2022. okt. 14. 17:37
 29/30 anonim ***** válasza:
86%

Hát nemtom mennyire lehet győzelemnek elkönyvelni azt, hogy már az utolsó utáni körömszakadtáig emelt alapkamatot tovább srófolta az mnb így kisbetűvel, és ez szépen ellehetetlenít minden hitelezést az országban totális csődbe állítva a fél országot. Aztán majd ha vége a kamatstopnak a másik felét is. Oké, sikerült elérniük, hogy valamit ideiglenesen erősödjön a forint, de ez kb 2 napig fog tartani aztán ismét rekorddöntögetésbe kezd az elértéktelenedésben. Brávó O1G és sleppje, és az idióta fide$z szavazók!

Ja, majdnem elfelejtettem, hogy a kamatstop után sorra bedőlő hiteleseket természetesen az adófizetők pénzéből fogják kisegítni majd, ahogy a CSOK-osok kamatmentes hitelét is ők fizetik már évek óta, hogy élhessenek medencés családi házakban, meg furikázhassanak BMW suv-okkal. Érdemes ebben az országban spórolni, meg felelősségteljesen élni (nem).

2022. okt. 14. 23:49
 30/30 anonim ***** válasza:
Oké, nézzük a jó oldalát! Magyarországon már 1 euró alatt olyan söröket kapsz, mint sehol máshol.
2022. okt. 15. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!