Mi a véleményetek arról hogy Orbán Viktor megint győzött, elképesztő mértékben erősödik a forint?
Figyelt kérdés
Már csak 417 forint egy euró, hihetetlen hogy doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úrnak köszönhetően mennyire megerősödött a forint pár nap alatt.
Mi a véleményetek arról hogy Orbán Viktor legyőzte az inflációt?
2022. okt. 14. 12:40
11/30 anonim válasza:
#8 Mit tudnak tenni a ballib lipsik, amivel gyengítik a forintot? Tudom már, majd azt nyilatkozzák, hogy itten nem keverednek a fajok. De lehet, hogy termékek árait fagyasztják be és a forgalmazókkal fizettetik meg a kárt. Esetleg lesznek annyira merészek, hogy javasolják az extraprofit adó bevezetését.
12/30 anonim válasza:
doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr édesapánk győzni fog!!!🇭🇺😎💪🧡
13/30 anonim válasza:
Bevallom, hogy bár választást nem tudok nyerni, 12 éve sohase, a magyar intézményekbe, mégcsak belépni sem léphetek sohase, a főnök, kb az Isten és mindent ő irányit, de nekem mégis sikerült olyan végtelen hatlaomra szert tennem, amivel be tudom dönteni a mi kis gazdaságunkat.
Szuperképességű vagyok!
15/30 anonim válasza:
Felcsúti pálinkát, tuti cucc, bejáratott
16/30 anonim válasza:
Nem merem megnézni, mekkora kamat emelés volt.
17/30 anonim válasza:
Mi erősödött??? Az euró?? :XDDXDD
19/30 anonim válasza:
még csak most ébredeznek az amerikai befektetők, ők mozgatják a devizaspekulációt.
én azt mondanám várjunk 2 hetet, ha visszamegy 400 alá, akkor remenykedhetünk erősödésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!