Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az a szankciós infláció?😃

Mi az a szankciós infláció?😃

Figyelt kérdés
A vezérbirka nyilatkozta ma reggel, de ez mi?😃

2022. okt. 14. 09:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

Újabb kifejezés az új magyar szótárba:

olyasmi lehet, mint a liberálfasizmus, erről sem hallott korábban, mégcsak senki, de Orbán márcsak ilyen nyelvújjitó is egyben.

2022. okt. 14. 09:54
 2/16 anonim ***** válasza:
13%

Hát pedig elég egyszerű.

Ha szankciók miatt nem jutsz hozzá valamihez, most pl alapanyagok, energia, akkor arra megnő hirtelen a kereslet, és ugyan be tudod szerezni más forrásból is, csak éppen az általad generált keresletnövekedés miatt jóval drágábban. Ez infláció, hiszen amíg 1000 Ft ért korábban ugyanabból 10 et tudtál venni, addig most 1000 Ft ért már csak 7-et....

2022. okt. 14. 09:59
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Pedig az is olyan egyszerű, hogy a szankciók nem vonatkoztak ezidáig nyersanyagkorlátozásra...

most már igen, de, hát mi ezt is aláirtuk.

2022. okt. 14. 10:02
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
A háború alapból inflációt okoz meg a covid utáhatása de ott van az Orbán féle inflációs is, mert elcseszte az országot!
2022. okt. 14. 10:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez is olyan szleng szó, mint az oltakozás. A magyar kormány februárban kioszt több ezer milliárdot, majd helyette felvesz kínából 1000 milliárd hitelt, ezt beárazza a világpiac -> háborús infláció. Gyurcsány Ferenc 300 forintos vizitdíjat rendel el -> romba döntötte az országot. Esküszöm lassan visszasírom Gyurcsányt, ő legalább nem direkt volt sík hülye...
2022. okt. 14. 10:39
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
mennyire utáltam (és utálom a mai napig) Gyurcsányt szóval leírni is nehéz de basszameg, én is visszasírom, orbán képes volt mérföldekkel alulmúlnia gyurcsányt. persze az lenne a legjobb ha ez a kettő közösen takarodna el a politikai életből
2022. okt. 14. 10:56
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Konkrétan, én is azt érzem, a legrosszabb Gyurcsány is kenterbeveri a mai Orbánt.
2022. okt. 14. 11:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A szankció az új Soros. :D
2022. okt. 14. 12:04
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

"mennyire utáltam (és utálom a mai napig) Gyurcsányt szóval leírni is nehéz de basszameg, én is visszasírom, orbán képes volt mérföldekkel alulmúlnia gyurcsányt. persze az lenne a legjobb ha ez a kettő közösen takarodna el a politikai életből"

Nagyon utáltam Gyurcsányt anno és a Gyurcsány korszakot a mai napig elítélem de Orbán tényleg sokkal aljasabb gazember és azt is megkockáztatom, hogy sokkal többet ártott az országnak.

2022. okt. 14. 12:18
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
Sőt nem kockáztatom, hanem tényként kijelentem!
2022. okt. 14. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!