Ha a Nyugat butácska szankciói csak az oroszoknak fájnak, akkor miért alakult ki Európában infláció és energiaválság?
Senki nem mondta hogy csak nekik fájnak, ja és már a háború előtt is elindult az inláció.
2
Akkor főleg nem értem az energiaválságot. Mert a Nyugat kb azt kommunikálta, hogy nekik igazság szerint sosem kellett orosz gáz, mindig volt más alternatívájuk. Aztán kiderült, hogy sosem volt, vagy ha valami mégis, akkor az nem működött.
Szerintem rajtad kívül senki nem állított olyat, hogy a szankciók csak az oroszoknak fájnak. A szankciók nyilván nekünk is rosszak, de akinek fontos az emberség, a tartás, a becsület, az úgy is fellép az agresszorok ellen, ha valamennyire fáj. A szankciók működnek, ezt a munkámból kifolyólag nagyon is jól látom - kb könyörögnek a ruszki cégek, hogy szállítsunk eszközöket nekik, mert 1 éven belül leállnak a gyárak.
Az energiaáremelkedés már évekkel a háború előtt elkezdődött, az infláció meg a COVID-dal köthető leginkább össze. Aki minden bajt most a szankciókra igyekszik kenni, az az elmúlt 10+ évek elhibázott politikáját próbálja a szőnyeg alá söpörni.
8
Ha fel kell lépni az agresszorok ellen, akkor mondjuk az amcsikat miért nem szankcióztuk orrba-szájba? Ha már itt megy a duma az emberségről és a tartásról.
Nem tudom mire gondolsz, pontosan mikor is csatolt magához Amerika más országhoz tartozó területeket?
De igazából mindegy is, mert elég gyenge érv az, hogy ha a múltban gerinctelenek voltuk, akkor legyünk azok most is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!