Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szégyelled hogy baliberális,"l...

Szégyelled hogy baliberális,"libsi" vagy?

Figyelt kérdés

2022. okt. 13. 12:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú, és annak kéne szégyenkeznie, aki egy politikai, ill. társadalmi fogalmat következetesen kiüresíteni és szitokszóvá alacsonyítani kíván, mert annak az embernek az a valódi célja, hogy az emberek ne gondolkozzanak, ill. minél kevésbé tudjanak gondolkozni, vagyis ne legyenek tudatosak, ezáltal lealacsonyítja őket, hogy megosztva őket uralkodni tudjon rajtuk.

Aki szajkózza libsizést, lipsizést, az bizony ehhez asszisztál, ebben segít egy elnyomónak.

Nem azzal van a gond, hogy van polgári értékrend, van keresztény értékrend, és még ki tudja még milyen, hanem az, ami itt megy.

És megnyugtatlak, a Fidesz nagyon kevés tagja igaz keresztény, és baromira leszarja a keresztény értékrendet, elég csak figyelni, hogy mit művel. Lehet, hogy emlegeti Istent, lehet, hogy ad egy rakás pénzt az egyháznak, lehet, hogy az egyház szája íze szerint szapulja a liberális nézetű társadalmat, stb. de elég nehéz Orbán tettei között olyat találni, ami igazán hűen követné Jézus tanítását, és a szeretet lenne az indítéka...

Én még egy pillanatban nem láttam Orbánon az alázatot, egyszer sem hallottam bocsánatot kérni, csak bocsánatot követelni...

2022. okt. 13. 13:50
 22/22 anonim ***** válasza:
lipsinek írd, úgy az igazi
2022. okt. 13. 14:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!