Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A népszámláláskor miért csak...

A népszámláláskor miért csak ennyi kérdésre kellett válaszolni?

Figyelt kérdés

Most töltöttem ki, de például olyat nem lehetett megadni, hogy mennyit keresek, fogyasztok-e alkoholt, kábítószert, dohányzom-e, termékeny vagyok-e, stb.

Már úgy bekészültünk a családdal (4 fő), hogy egy kis közös programként kitöltjük, de olyan hamar lett vége. 😔

2022. okt. 12. 19:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

"Honnan tudjam, hogy termékeny vagyok-e? Szerinted ki kellett volna próbálni?"

Igen, ki kell próbálni.

Sokan tudjuk magunkról, hogy azok vagyunk, mások tudják, hogy meddők. És van egy sajátos réteg akik nem is akarják tudni magukról.

2022. okt. 13. 15:49
 22/24 Bferike ***** válasza:
Sokaknak még ez is sok volt. Képzeld, mennyi összeesküvés-elméletet sikerült volna keríteni köré, ha még bővebb lett volna!
2022. okt. 14. 08:06
 23/24 anonim ***** válasza:
#22: na ja, miközben a kérdések nagyon nagy része 10 évente ugyanaz egész Európában (hiszen így lehet statisztikát egymással összevetni, következtetéseket levonni)
2022. okt. 14. 09:00
 24/24 Bferike ***** válasza:
Én sem értettem ezt a hisztit. Húsz éve részt vettem kérdezőbiztosként diákmunkán. Ugyanezek voltak a kérdések.Semmi hiszti nem volt körülötte,pedig halvány emlékeim szerint konkrétabb kérdések is voltak a vagyoni helyzettel kapcsolatban.(De lehet,hogy ez már annyira tabu lett manapság,hogy nyugaton is kivették a rendszerből ?)
2022. okt. 14. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!