A népszámláláskor miért csak ennyi kérdésre kellett válaszolni?
Most töltöttem ki, de például olyat nem lehetett megadni, hogy mennyit keresek, fogyasztok-e alkoholt, kábítószert, dohányzom-e, termékeny vagyok-e, stb.
Már úgy bekészültünk a családdal (4 fő), hogy egy kis közös programként kitöltjük, de olyan hamar lett vége. 😔
Ok. Én vagyok a hülye, mint mindig...:)
Miért nem tudod beküldeni? Inaktív a "beküldés" gomb?
A postán kapott kód CSAK 1x használható! Ha elcseszted, vagy úgy jártál, mint én, hogy pont "összeomlott" a szerver, akkor kérj új kódot az ügyfélkapun keresztül, ahogy én is tettem. Nem bonyolult, csak előlről kell kezdeni a kitöltést.
Nem csesztem el semmit.
Elsőre jól töltöttem ki az ívet, a beküldés gomb aktív, mindig rákérdez, hogy biztos, hogy beküldöm?, mindig megnyomom az igent, erre "sajna nem sikerült, próbálkozz egy perc múlva!"
Mindezt napok óta, és rengeteg kísérlet után.
Hozzáteszem privát ablakban, aminek elvileg nem kéne gondnak lenni, de nem szeretném ha a mindenségemhez hozzátapadna a Fidesz (tudom, ők nagyon tisztességesek, becsületes keresztények, soha semmivel nem élnek vissza, a mostani emailcím és telefonszám megadása is csak előzékenység, ahogy a covid-regisztrációnál is volt... ja, nem, ott biztos más, mert ott regisztráltam, és állandóan jött a fideszpropaganda, pedig azt mondták, hogy csak az oltással, járvánnyal kapcsolatos infót közölnek...)
Kedves "ma 21:50", (Ez jó.)
Segítő szándékkal kérdeztem. Nekem 6 családtag adait kellett bevinnem, és a végén esett szét a rendszer. Kértem új kódot, kitöltöttem, és ok az egész.
Ha nem megy Online, akkor kimegy valaki, aki papíron felveszi személyesen az adatokat.
Népünk kipcsak, erős bátor harcos nép, akik kiállnak Viktorta mellett.
Ilyen pedigré mellett fölös a szócséplés.
Látom én is a mentőgombot, de egyfelől ott is kunyerálják az emailcímet, másfelől arra meg kétszer kapom ugyanazt a szerencsétlen kiba' visszajelzést, amit az elküldésre, hogy "sajnáljuk, de..." :D - itt nem elég egyszer leokézni, kétszer kell.
Gané az egész, ahogy a kormány is.
Az összes "anonim" felhasználónak, aki annyira lúzer, hogy a kitalált nevét sem tudja használni! (Na, ez egy hosszú címzés.)
Elcseszted, nem sikerült menteni, vagy bármi. Van elérhetőség a honlapon.
Ügyfélkapu regisztrációval kérhetsz új kódot az adott címre. Az ugye tiszta, hogy csak 1x kell kitölteni az adott címen bejelentett ÖSSZES személy adatait. Aki erre nem képes, ahhoz kimennek a számlálóbiztosok, és frissítheti a Windows-t-)
Anonim hozzászóló vagyok, de lúzer nem.
Nem csesztem el, különben inaktív lenne a beküldés gomb.
Az van, hogyha bármikor megnyomom, a "sikertelen mentés" c. üzenetpanelt dobja ki - egyszer.
Ha a később folytatom, mentés gomra kattintok, akkor ugyanezt az üzenetpanelt kapom, csak kétszer egymás után.
Köszi, de teljesen tiszta, hogy
- Egy kód egyszer használható.
- Egyszer kell kitölteni az adott címen bejelentett összes személy adatát (így is történt), de megjegyzem, hogy ez nem egészen így van, vannak kivételek, pl. az x ideje ott élő személyek adatait is be kell vinni, akkor is, ha nincsenek hivatalosan bejelentve, ill. az x ideje nem ott élő személyekét nem, akkor is, ha oda vannak bejelentve, olvastad a szöveget? Csak mert ha annyira okoskodsz, akkor nem árt felkészülni!
Köszi, de akkor is kontármunka ez az egész, ha előbb-utóbb, így vagy úgy, de átesem a népszámláláson.
És ezt a kontár-Orbán-kormányt minősíti ez a munka, amiről Orbán tehet, vagyis Orbán a végső kontár.
(Ahogy Orbán-kormány Karácsonyt hibáztatja mindenért, ami Budapesten van, akkor is, ha valójában az Orbán-kormány az okozója.)
Így is túl sok, teljesen szükségtelen részletet feszegetett az idei "népszámlálás". A felháborító része az számomra az egésznek, hogy olyan adatokért cseszegettek, amelyek meg vannak adva a szükséges helyeken. Arról nem én tehetek, hogy értelmi fogyatékosokra bíznak adathalmazokat kezelésre, - akik hanyagok, képtelenek naprakészen tartani a gondjaikra bízott adathalmazt, nem tudják, melyik információt hol és hogyan lehet elérni, kinyerni, illetve hogyan rendezzék a megszerzett adatokat, miként tudják számukra elemezhetővé tenni az adatfolyamot, amit megszereztek.
Ezeket hívom kitartottaknak!
Ha lett volna rubrika, megadtam volna az alsógatyám méretét is szívesen!
Azzal sem tudnak mit kezdeni, - mint a jelek szerint a már rendelkezésükre álló adatokkal sem, mert ha nem így lenne, akkor nem kellene hülyének nézni tömegesen az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!