Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarországi élelmiszerlánc...

A magyarországi élelmiszerláncok zsidó befektetési érdekkörökhöz tartoznak?

Figyelt kérdés

2022. okt. 12. 13:42
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom, hol lehet a tulajdonosokat megnézni, azért kérdezem.

2022. okt. 12. 14:01
 12/29 anonim ***** válasza:
47%
Annyira nem ástam bele magam viszont azt lehet bizonyítani, hogy a világon szinte minden majdnem piramis szerűen működik beleértve az élelmiszeripart és láncokat is. A leggazdagabbak között pedig rengeteg a zsidó erről ennyit.
2022. okt. 12. 14:02
 13/29 anonim ***** válasza:
31%

na jó nyertél, kiégetted az agyam, erre nincs több kapacitásom.

A kijelentésed kiírásánál említhetted volna kommentben, hogy a kérdöjelet csak a rendszer miatt tetted oda.

2022. okt. 12. 14:04
 14/29 anonim ***** válasza:
92%
Nem, a tejföl azért ennyire drága, mert olyan politikusokat szavazol meg újra és újra, akik populista politikát folytatnak, megszűntették a jegybank függetlenségét, és deklaráltan a gyenge forintra törekednek. m
2022. okt. 12. 14:09
 15/29 anonim ***** válasza:
68%
10: sok tényező van, pl. a gyártási költségek emelkednek az energiaár miatt, a boltokra kirótt extra adók beépülnek az árakba, az árstopos termékeken elszenvedett veszteséget a többi termék árán hozzák be, stb.
2022. okt. 12. 14:11
 16/29 anonim ***** válasza:
47%
Nézd meg a bolti árakat különböző boltokban. Mindenhol emelkedett? Akkor nem "a zsidók" miatt van, mert nem minden egyes bolt a zsidóké.
2022. okt. 12. 14:12
 17/29 A kérdező kommentje:

A multik diktálják az árakat, senki sem fogja olcsóbban adni, ha a legtöbb üzletben háromszorosára emelték az árat.

Ott van például a kenyér, szerettem a Sparos Réka kenyerét, ez egy rozsos félkilós cipó, háromszázvalamennyiért is drága volt, de cukros vagyok, így ebből egy-egy szeletkét ehettem azért, most meg 1099 Ft. Fél kiló kenyér!

Mégis, ennek mi köze a háborúhoz, vagy ahhoz, hogy a kormány 10-20% ot devalválta a Forintot?

Ez nyilván a Spar aljas nyerészkedése.

Lényegében engem nem pont a zsidók érdekelnek, csak keresem a magyarázatot, mert esetleg azt is elképzelhetőnek tartom - bár ez már tényleg meredeknek tűnik -, hogy az EU áll rajtunk bosszút, mert megint nemzeti kormányt választottunk és rebelliót akar szítani azzal, hogy aljasul kiéheztet minket, esetleg még az is megeshet, hogy az élelmiszerláncoknak kompenzációt fizetnek a drasztikus forgalomkiesésért, csak hogy népfölkelést generáljanak, amivel a kormány megbuktatását céloznák, hogy egy ellenzéki váltást kierőszakoljanak.

Holland székhelyű a Spar, meg a legtöbb multi (talán mind) szintén nyugati érdekeltség.

Ez még megmagyarázná az iszonyatos két, háromszoros élelmiszer drágulást esetleg.

2022. okt. 12. 14:33
 18/29 anonim ***** válasza:

"semmi köze a háborúhoz" - azt leszámítva, hogy Európa legnagyobb gabonaimportőre Ukrajna volt és kvára elmaradt az idei termelés.

És látom, rossz vagy összefüggések megtalálásában, úgyhogy segítek: a kenyeret gabonából csinálják.

2022. okt. 12. 14:43
 19/29 A kérdező kommentje:

Magyarország gabonaexportőr.

Mellesleg nem drágult a világpiacon sem a gabona ára a három, négyszeresére.

Az olyan országokban, mint mi, gyakorlatilag semmivel, vagy tíz, tizenöt százalékkal maximum.

2022. okt. 12. 14:50
 20/29 anonim ***** válasza:
Mészáros lőrinc a legnagyobb zsidó,ezköztudott. De a CBA részvényes Lázár János is nagy zsidó.
2022. okt. 12. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!