Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha mi nyugaton tényleg éheznek...

Ha mi nyugaton tényleg éheznek és fáznak mint ahogyanezt az M1 mondja, akkor miért mi kérünk tőlük pénzt?

Figyelt kérdés
Mi mint igazhitű keresztény nemzet miért fogadunk el pénzt a tölünk sokkal szegényebbektől?
2022. okt. 11. 14:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

#19 Nekem kint él 2 testvérem és tuti sokkal nagyobb jólétben élek én itthon, mint ők ketten együttvéve.

Mert nem az országtól függ, hanem hogy mennyi pénzt tudunk keresni a munkánkkal és mióta. Én vagyok az idősebb, nekem és a páromnak sokkal magasabb a végzettségünk és jobban kereső a munkánk, mint az övék.

Ahhoz képest élnek valamennyivel jobban, hogy ugyanolyan végzettséggel, ugyanolyan munkával itthon hogyan tudnának élni.

2022. okt. 11. 16:34
 22/22 Laylah ***** válasza:
Durva, hogy a döntő többség akkor sem ismeri fel az iróniát, ha pofán vágják vele...
2022. nov. 4. 17:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!