Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem támogatják az...

Miért nem támogatják az egyedi fűtési rendszerek kiépítését?

Figyelt kérdés
A távhőszolgáltatás kissé elavult. Amikor minden ház egyidős volt és azonos állapotú, biztosan jó volt, de azóta eltelt 50 év. Ugyanúgy akarjuk fűteni a szigetelt, az új nyílászárós és az ezeréves fa nyílászárós lakásokat. Az egyik helyen már brutál meleg lesz, amíg máshol még épp csak alig meleg.
2022. okt. 10. 12:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"Ha bemész egy erdőbe és elkezdesz fát fűrészelni meg darabolni azzal a felkiáltással, hogy már kidőlt a fa, és elkapnak, akkor fatolvajként fognak előállítani"

Hát nem fűrészelni kell! Gyűjtésről beszélek!

Láncot rá és elhúzod haza!

Vagy a kissebb már összetört darabjait rakod fel a kocsira!

A kitermelésnek, sé a gyűjtésnek is megvannak az eszközei!

Logikus, hogy azt nehéz jogilag megmagyarázni ha te KITERMELŐ eszközökkel mész gyüjtögetni!

2022. okt. 17. 11:31
 22/29 A kérdező kommentje:
#19 : Amikor legközelebb gyűjteni indulsz, majd légyszi írd meg mikor és hova. Csatlakoznék! :)
2022. okt. 17. 12:26
 23/29 anonim ***** válasza:

Régebben Pátyon éltem, van ott egy fenyves is, ami nincs bekerítve, meg ott az egész külterület a legelővel együtt "gyűjthető"

Semmi sehol nincs bekerítve, még forrást és szelídgesztenyét is találhatsz, csipkebogyó és kökény is rengeteg van!

Jelenleg Zalába van telkem egy szőlősbirtok, de lekerítve sehol senkinek nincs ott a birtoka, konkrétan a szomszéd telek hivatalosan "szántóföld", gyakorlatilag dőlnek a fák ki rajta, onnan is szoktam gyűjteni, de a telkem mögött már az állam erdeje van, ha onnan gyűjtök sem szól érte senki!

2022. okt. 17. 12:48
 24/29 anonim ***** válasza:

[link]

Van ott egy földút ahola fehér skoda áll, azon le tudsz menni a legelő felé, hatalmas terület, a "senki földje"...

Bekerítetlen, amit találsz a tied!

A fenyőerdőt még apámék ültették a háború előtt!

2022. okt. 17. 12:59
 25/29 A kérdező kommentje:
#24 : Szuper, ezt akkor most közzéteszem azoknak, akik állítólag több 100e Ft-ért vettek fát.
2022. okt. 17. 18:01
 26/29 anonim ***** válasza:

Tedd csak közzé! Csak majd ne csodálkozz ha kiröhögnek, hogy nem tudsz különbséget tenni a hulladékfa gyüjtése, és a tüzifa között!

Egyáltalán láttál már fát? Vagy csak fényképen?

2022. okt. 17. 20:17
 27/29 anonim ***** válasza:

Nézz ide haver, csakhogy elhidd végre, hogy nem én találtam ki a dolgot!

[link]

2022. okt. 17. 20:19
 28/29 anonim ***** válasza:

Ez ráadásul "tüzifára" vonatkozik, gallyakra nem, és rőzsére sem, szóval csukló vastagságig szedsz amit akarsz...

Fűrész balta és egyéb segédeszköz nélkül természetesen!

2022. okt. 17. 20:23
 29/29 A kérdező kommentje:
26 : Hamut azt láttam. Egyszer az is fa volt!
2022. okt. 18. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!