Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz kiírva a távhős...

Mikor lesz kiírva a távhős lakások egyedi mérősítésére a pályázat?

Figyelt kérdés
Ez nagyon fontos lenne, mert őrületes pazarlás megy már évek óta. Október 15-ig nem fűtenek, addig pazaroljuk a villanyt. Amikor fűtenek, akkor pedig olyan irgalmatlan meleget nyomatnak, hogy minden ablak nyitva van. Tudom, hogy ennek a megfelelő beállítása a hiánymunkásoknak nem feladata, meg nem is értenek hozzá. Pont ezért kellene egyedi mérő már mindenhova, akkor majd én felprogramoznám, ahogy nekem kell.
2022. szept. 20. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Minek ehhez pályázat?
2022. szept. 20. 10:26
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 : Tudatlan barátom! :) A támogatás mindig a pénz miatt kell. Most is!
2022. szept. 20. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Én se értem miért, miért nem csinálták meg már rég? Itt is télen nyitva az ablak, olyan dög meleg van. Nem hinném, hogy egy fél méteres cső behegesztése, egy hőfokszabályzó meg egy hőmérő felrakása olyan nagy tétel lenne. Ha rajtam múlna, inkább kifizetném én az egészet, csak csinálják meg.
2022. szept. 20. 11:07
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 : Ember, komolyan azt hiszed, hogy annyiból áll a dolog, hogy elmész a vaskerbe csőért, meg a Tecsóba egy óráért? Ennyi után szerinted a Szolgáltató elhiszi, hogy hiteles adatot adsz le? :) Ember, téged mindenki átverhet. :)
2022. szept. 20. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem ezt mondtam, hogy ennyiből áll kiépíteni te okostojás, hanem hogy a lakásban a rámeső rész kb ennyi.
2022. szept. 20. 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:
5# Az sem úgy működik:)
2022. szept. 20. 12:36
 7/8 A kérdező kommentje:
#5 : Ennyi? Hitelesíteni ki fogja azt a mérőt? Ha már mérő, gondolom a szolgáltató is kíváncsi rá. Ugyan már, ne komolytalankodjunk! :)
2022. szept. 20. 14:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja és miből lesz megterveztetve ez az egész átalakítás ház szinten? Mindig azt hiszed még, hogy jössz flexelni, aztán megoldod vasárnap délután? :)
2022. szept. 20. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!