Honnan informálódtok rendszeresen az aktuális hírekről (melyik weboldalakat nézitek a leggyakrabban, milyen tévéket néztek)?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 16:35
2/11 anonim válasza:
M1, Hír Tv, 888, Vadhajtások, Origo, TV2, Mandiner, Oroszhírek, PestiSrácok.
3/11 anonim válasza:
Origo,Megafon,Bayer Show, HírTV,Vadhajtások.
5/11 anonim válasza:
index, origo, vadhajtások, infostart, oroszhirek
6/11 anonim válasza:
Infostart, portfolio, nemzeti sport
7/11 anonim válasza:
Index, Mandiner, ATV. Régebben HVG-t is olvastam, de amióta kimoderálnak mindenkit, aki ellenvéleményt fogalmaz meg a liberálisokkal szemben, azóta nem olvasom.
8/11 anonim válasza:
Nem értem, hogy képes valaki vadhajtásokról, pestisrácokról, oroszhírekről vagy a Bájer Show ból tájékozódni. Komolyan nem értem. Ezen 4 forrás olyan szinten alpári, személyeskedő és gusztustalan módon fogalmazza meg a szövegeit, hogy már csak emiatt is hiteltelennek érződik. Az már csak hab a tortán, hogy nem tényeket közölnek hanem kész tényeket próbálnak meg cáfolni és mindenféle ostoba konteóval állnak elő. Vicc az egész.
10/11 anonim válasza:
Ahol csak egyoldalú meg lejàrató hírek vannak, azokat messzire kerülöm: m1, origo, 888, 444
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!