Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik politikai híroldal az,...

Melyik politikai híroldal az, amivel a napot kezded, illetve amit a leggyakrabban nézel?

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 16:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
telex természetesen. No meg szabadeurópa. Jó családból származom, és a felmenőim sem voltak hazaáruló komcsik.
2021. júl. 7. 16:55
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Azt mondják a napi 20-szori nevetés egészséges. Így 444.hu-val kezdek.
2021. júl. 7. 17:01
 3/12 A kérdező kommentje:
2: az biztos, hogy a fideszes propagandaoldalakon inkább csak sírni lehet :)
2021. júl. 7. 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

rt.com, magyarok közül:mandiner.hu/444.hu esetleg hvg, telex de ez tetszés szerinti, nem vagyok szavazó polgár...gondolkodó ember vagyok, sajnos...

jah néha ránézek a kurucra, mércére is ,ritkábban a vadhajtásokra, aljazeera, cnn, bbc, reuters

2021. júl. 7. 17:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a portfolio-val meg vagyok elégedve viszonylag pártatlan.
2021. júl. 7. 17:25
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
csak a kuruc.
2021. júl. 7. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
37%
portfolio, index, mandiner. Népuszító, hergelő hírcsárdákkal, mint a telex, origo, 888, 444 nem jó kezdeni, mert már reggel nem akarom a szándékosan vérnyomás felugratására szánt szalagcímeket olvasni.
2021. júl. 7. 17:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Vegyesen. Mindenhol akad olyan cikk ami érdekes, és olyan amit a másik oldal kihagy. Amúgy szerintem csak így érdemes híreket olvasni.

Mindegy, hogy milyen szavazó az ember, ahhoz, hogy tényleg tisztán lásson mindenhol érdemes szétnézni.

2021. júl. 7. 17:50
 9/12 A kérdező kommentje:

" Mindenhol akad olyan cikk ami érdekes, és olyan amit a másik oldal kihagy. "

Kellene egy olyan híroldal, ami a kiválogatná azokat a híreket, amik nem jelennek meg minden oldalon, és azokat mutatná. Így odakattintva gyorsan pótolni lehetne a hiányosságokat.

2021. júl. 7. 17:53
 10/12 anonim ***** válasza:
65%
Reggeli kv mellé csakis origo, ha azt megnézed már tudod mi a napi agymosás mindenhol.
2021. júl. 7. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!