Fair Right Ádám politikai videóit miért nézik az emberek?
a balosok valamiért a latex hazugsággyárat szeretik
ahol előadják a függetlent és az obejktívet
aztán meg valahogy összehangoltan indítják a sírókoncertet, hogy azonnal szavazz a gyurcsány feleségére vagy jön a fasiszmus meg a diktatúra
mi is a problémájuk ezeknek az agymosott balosoknak, hogyha valami vállaltan máshogy mer gondolkodni?
a partizán pont arról nem beszél amiről kellene
megvallani és revizionálni a baloldali kormányok tetteit
az, hogy a bukott hülyék szerint a fidesz valamit rosszul csinál az pont nem érdekel
hagymázas hülyeségek, miközben semmi reális elképzelés nincs mögötte
célok helyett vágyak
Más rendszer volna a kissrác lehet drag queen volna. Higgyétek el, tipikus önálló vélemény nélküli visszamondó! Visszamondja amit kell neki, nem tudom volt e olyan eset hogy nem azt visszhangozza amit a fidesz nagyobb megmondóemberei.
Én olyan bünös élvezetböl nézem néha, amolyan politikai értelemben vett trash youtuber.
"Visszamondja amit kell neki, nem tudom volt e olyan eset hogy nem azt visszhangozza amit a fidesz nagyobb megmondóemberei."
tehát ha a fidesz azt mondja, hogy 1+1=2
aztán varga ádám is azt mondja, hogy 1+1=2
azzal mi is a probléma?
pont ez a baj a baloldali hazugságokkal, hogy nem az számít nekik, hogy mik a tények, utálnak gondolkodni
dehát minek magyarázok azoknak, akik szerint az ösződi beszéd egy "igazságbeszéd" volt, meg "bátran elmondta", miközben hajtóvadászat volt, hogy ki szivárogtatta ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!