A jobboldal kitalálta a dollárbaloldal fogalmat, utalva az USÁ-ból érkező nagy összegű támogatásokra. A balosok meg kitalálták a rubeljobboldal kifejezést, utalva a saját frusztáltságukra. Tényleg van olyan elmebeteg, aki szerint a két dolog ugyanaz?
Figyelt kérdés
Az egyik kapott, ez egyértelmű (itt nem a taxis Gyuszi volt a kézbesítő a szatyrával), a másik meg pitianer fikció, amit néhany agymosott nem tud kiszürni.2022. okt. 9. 00:35
11/16 A kérdező kommentje:
10 A Fudan egyetemnek láttad a végleges anyagi hátterét? A kínaiaknak építjük? Van róla fogalmad, hogy hat egy ilyen színvonalú egyetem a régióra?
Ne a Vásárhelyi hablatyolasát vedd alapul, aki sokszor bizonyította ratermettségét, hanem olvass el normalis elemzéseket is a témában. Ezt a befektetést például kifejezetten hosszú távon érdemes nézni, de semmiképpen sem a Ne legyen olimpia! programig jutó Momentum, vagy a nem véletlenül indiszponált Karigeri szemüvegén keresztül.
2022. okt. 9. 15:33
12/16 anonim válasza:
Jah, hosszútávon kína gyarmata (is) leszünk...
De ezek szerint te láttál mindenféle előzetes számítást ezzel kapcsolatban, és emiatt szerinted teljesen okés a dolog.
13/16 A kérdező kommentje:
Én sem láttam. Financiálisan még semmi sem végleges, csak behergeltek têged, te meg kormányt akartál megint buktatni. Neked csak ürügy kell, a rövidlátó hőseid pedig ezekkel a műbalhékkal próbálnak porondon maradni és jól megélni belőle. Ja, hogy közben leszarják Magyarország érdekét?
2022. okt. 9. 15:53
14/16 anonim válasza:
Szerintem sokkal rosszabb hogy orbant a multik meg a gazdagok iranyitjak
15/16 A kérdező kommentje:
14: láttad? Max a telexnél.
2022. okt. 10. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!