Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan kezeljem a fanatikusan...

Szabó Ádám2 kérdése:

Hogyan kezeljem a fanatikusan politizáló barátaimat, családtagjaimat?

Figyelt kérdés

Nekem az agyamra mennek a sokféle, hülye, elfogult nézeteikkel és a politikai veszekedéseikkel! . . .

Nem akarok kimenekülni a világból, aztán meg remeteként élni valahol... Ezért valahogy meg akarom tanulni kezelni őket, és együtt élni a mindennapokban, az ökörségeik ellenére, velük is, mint a többi rokonnal, baráttal.

Neked milyen módszereid vannak erre?

2022. okt. 9. 00:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%
#6 Az véletlenül sem történhet meg, hogy te beszélsz baromságokat. Mondjuk hogy a tanárok éhbéren való tartása a nemzet felemelkedésének garanciája. :)
2022. okt. 9. 02:12
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Kimondod:

"Köszönöm a véleményedet, átgondolom, de fogadd el, ha nekem esetleg más a véleményem erről. Most pedig engedj az utamra".

2022. okt. 9. 07:12
 23/29 anonim ***** válasza:
83%

Egy barátom van aki nem tud leállni a hülye politikai nézeteivel.

Neki kő keményen megmondom, hogy nem érdekel a politika.

Persze nem hagyja abba, akkor mondom neki, hogy annyi értelmesebb dolog van amiről tudnánk beszélni és elindulok úgy, hogy elköszönök tőle.

Ekkor már témát vált és inkább abbahagyja.

Politikai tartalmú üzenetekkel is "bombáz" ezeket meg se nyitom. Törlés és inkább válaszolok egy másik "normál" üzenetére.

Facebon a rendszeres politikai baromság megosztók pedig vagy tiltás 30 nap vagy tiltás végleg

2022. okt. 9. 08:30
 24/29 A kérdező kommentje:

Amikor például közülük az egyik nagy Fidesz-es nem hajlandó megérteni azt, hogy nem értek mindennel egyet a Nyugattal és az USA-val,

de az Oktatási Rendszer és a Szociális Szféra, meg a magyar vitakultúra és nyitottság az baromi el van maradva a mi kicsiny kis szeretett országunkban, és ebben csomó fejlődni valónk van, akkor hogyan nyugtassam le az idegeit a kedves rokonnak? ! ......

2022. okt. 9. 22:00
 25/29 anonim ***** válasza:
Sehogy. Nem a te véleményedett akarja hallani hanem hogy ő jobban tudja és igaza van.
2022. okt. 10. 17:03
 26/29 A kérdező kommentje:

Ettől tartok én is.

De valahogy okosban mindig le kell reagánom, érted...

2022. okt. 14. 00:55
 27/29 anonim ***** válasza:

Mutogass felfele a mutatóújjaddal és mond nekik, hogy ezt ezt a fentlévő politikusainkkal beszélje meg, mert te ebbe semmit se tudsz segíteni.

Nekem ne panaszkodjál, nem én vagyok a kedvenc vagy nem kedvenc politikusod!

2022. okt. 14. 20:59
 28/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, utólag is! Királyak vagytok.
2022. dec. 8. 22:55
 29/29 A kérdező kommentje:
;) :D
2022. dec. 8. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!