Miért nem tudnak a magyarok összefogni, miért nem tudnak a pedagógusok összefogni, elég nekik a 220 ezer nettó jövedelem?
Figyelt kérdés
Listázzák a tanárokat, kirúgják őket, figyelmeztetéseket adnak. Ugyanis még mindig egy kisebbség az akik kiállnak a pedagógusokért. Miért nem lehet összefogni, akkor elérnének eredményt, mert különben összedőlne az oktatás és akkor buknak kormány2022. okt. 8. 21:45
1/12 árokpart válasza:
Szerintem ez el fog indítani egy folyamatot.
2/12 anonim válasza:
Kényelmesebb itthon punnyadni mint felemelni a valagamat.
3/12 anonim válasza:
Tüntikézhettek amennyit csak akartok,úgyis Orbán fog nyerni
4/12 árokpart válasza:
3-as Itt most nem a nyerésről vagy nem nyerésről van szó nem választás jön, hanem a tanárok és az oktatás helyzete a tét.
5/12 anonim válasza:
Orbán hozta el a tanároknak a jólétet,akkor mi a francért kell tüntikézni?
6/12 anonim válasza:
5. Ekkora marhaságot ne mondj már.
Remélem összeomlik az oktatás, mert különben nem érti meg a társadalom, hogy mi a tét.
7/12 anonim válasza:
#3 Ez a tüntikézés valami gyépés szóhasználat? Nem tudom elképzelni, hogy normális ember ilyen gyermeteg szóval fejezi ki magát.
8/12 anonim válasza:
A nép vagy f*ik, vagy nem találja egy tüntetésben a saját érdekét, így minek menjen, de lehet, hogy a nagy, hájas testük miatt nem mennek a zemberek.
9/12 anonim válasza:
"#3 Ez a tüntikézés valami gyépés szóhasználat? Nem tudom elképzelni, hogy normális ember ilyen gyermeteg szóval fejezi ki magát."
hát tüntetésnek meg demonstációnak erős lenne mondani
ez olyan tüntikézés tüncikézés
ugyanaz a néhány száz, ráérősebb délutánokon néhány ezer NPC a CEU-s diákokkal kimegy, és előadja az előre koreografált műsort
ez ugyan mit demonstrál? hogy a minden választás után hosszú facebook posztokban "mostaztánelmegyek" NPC-k még mindig itt vannak?
10/12 anonim válasza:
Kérdező, lásd pl. az előttem szóló, szerencsétlen hülye Fideszest. Az ilyenek miatt nrm lehet összefogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!