13.
Meg hogy nagyon kapkod! Ideges lehet
Ezt itt hiába is kérdezed, mert Magyarországon elég kevés fekete él.
Én laktam Angliában 2 évig. Ott vannak feketék bőven. Az angolok tudnak viselkedni, és nem lehet szóba hozni a dolgot. Viszont a banketten az angoltanárnőm azért kifakadt. Elmondta, hogy ezek nem dolgoznak, lopnak, a bűnözők 80 %-a a feketék közül kerül ki. Vannak komplett fekete negyedek, ahova fehér jobb, ha nem teszi be a lábát. A rendőrség meg sokat nem tud velük csinálni. Szóval nagyjából olyan a szitu náluk a feketékkel, mint nálunk egyes sötétebb bőrű emberekkel.
Engem rendszeresen leszólítottak az utcán (más barátnőim is mesélték). Aztán amikor nemet mondtam, akkor jött a veszekedés, hogy most az a bajod velem, hogy fekete vagyok? Nem is értem, muszáj a nőnek minden férfival randizni, mert különben rasszista? És ha van kapcsolata? Ezer más oka lehet, de egyből letámadtak. Inkább messzire elkerültem őket.
Ha a migránsok miatt kérdezed, velük meg még fokozottabb lenne a helyzet, mivel nem ismerik a mi kultúránkat, sem a nyelvünket, nem itt születtek. Ők még kevésbé tudnának/akarnának beilleszkedni.
14-es vagyok!
Le is pontozott, látszik hogy betalált,nem mert válaszolni amikor igazam van!
16
" És ha van kapcsolata."
Afrikában ez nem számít!
17:13 as vagyok
Ja,ilyenkor szembesül vele,hogy csak egy primitív bunkó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!