Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kockásinges tanárok is...

A kockásinges tanárok is részt vesznek a tanársztrájkban és a tüntetéseken?

Figyelt kérdés

#Kockaa
2022. okt. 8. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
4%
Hagyjuk már ezt a témát. Tanárok dúskálnak a pénzben, napi 5-6 órát dolgoznak, akkor is csak felolvassák, ami a könyvekben van, meg a telefonjukat nyomkodják, míg a gyerekek dolgozatot írnak, egész nyáron szabadságon van. Bárki meg tudná csinálni ezt a munkát, örüljenek, hogy egyáltalán pénzt kapnak érte. Meg amúgy is, minek az a sok tanulás, nekem is hat általánosom van, mégis előbb tudtam, hogy Soros szervezi a tüntetéseket, minthogy a TV bemondta!
2022. okt. 8. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Rést, csak annyi a különbség, hogy a kockásingesek nem ijednek meg.
2022. okt. 8. 12:16
 3/3 anonim ***** válasza:
1: neked gondolom nem voltak tanáraid, hogy ilyen hülye lettél. De próbáld ki egyszer, milyen az az 5-6 óra (amihez aztán hozzájön 2 óra adminisztráció meg 2-3 óra felkészülés másnapra). Vagy épp azt, hogy milyen, amikor a szabidat csak meghatározott napokon tudod kivenni, nem akkor, amikor te szeretnéd. És próbálj megélni nettó 230.000 forintból. Nem is értem, miért nem megy mindenki tanárnak, ha ilyen jó nekik.
2022. okt. 8. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!