Miért nézik le a szélsőjobboldaliakat, amikor azok tulajdonképpen hazaszerető emberek?
9 vagyok : rengeteg jó elv és érték van a bal- és a jobboldalon is , sokat köszönhetünk a liberalizmusnak. A gond azzal van, hogy Magyarországon a baloldal messze van attól az eszmeiségtől, amit nyugaton sok helyen meg tudtak valósitani. Én is sok liberális elvvel azonosulok. A magyar liberálisok viszont valóban gyűlölködőek.
Példának okáért itt a turul ügy, amiben szerintem minden oldalnak egységesen azt kellene képviselnie, hogy soviniszta , uszitó magatartás volt az ukránok részéről. Nehogy bárki azt gondolja, forditott helyzetben, az ukránok mindenüket odaadnák a bajba jutott magyarokért. Hát kitiltanak embereket az országukból, Zelenszkij csak úgy betiltotta az ellenzéküket... minden hónapban éri atrocitás náluk a magyar kisebbséget még 100 évvel Trianon után is. Ellehetetlenitették a kinti magyarokat a nyelvtörvénnyel, a kettős állampolgárság el nem fogadásával...stb.
A jobboldal itthon ugyebár a nemzeti értékeket képviseli, távol áll tőle az LMBTQ mozgalom, a család alapja egy férfi és egy nő. Lehetne ezen vitatkozni , ha lennének a baloldalnak értelmes érvei és megfelelő hozzáállása, de ezt is csak jobboldal ellenes támadásokra szokták használni.
Valaki elhiszi, hogy Gyurcsány, Vadai Ágica, Márki-Zay és társai hisznek a
feminizmusban, a leszbikus párok legitim gyerekvállalásában és házasságában..stb. ?
Nyilván nem, magánemberként talán még távolabb is áll tőlük, mint a Fideszeseknél :)
Egyébként a szélsőbal is irtott mindenkit , aki ellent mondott neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!