Ellenzékiek, szerintetek Orbán miatt hanyatlik a német és többi nyugati ország gazdasága is ha már a magyar árakat ráfogjátok a libbant szankciós politika helyett?
Őszintén szólva ;) a forint romlása Soros és Gyurcsány összehangolt spekulációs hatása, mert a nemzeti kormány megakadályozta az ovisok mütétjét.
(Simán elhinnétek ezt is, bármilyen abszurd)
"Sokat jártam külföldön, bár ez nem tudom hol releváns, mivel korábban sem láttam nagy különbséget pl. Budapest és egy német nagy város között"
a sokat jártál mit jelent? 10 évente egyszer? költözz ki pl Németországba 10 évre és meglátod mi a különbség. mondom ezt úgy, hogy 8 éve itt élek. a hanyatlásról neked fogalmad sincs... ilyen az amikor a hülye okoskodik, meg az m1, tv2ből tájékozodik, netán meg az origót is mellé olvass... mellesleg olyan, hogy lipsi nics, max libsi, de hat hol is várhatnánk el ezt is, hogy tudd:D
El sem olvastad, amit írtam, vagy ha el is olvastad, minden további nélkül ignorálod.
Ilyenek vagytok ti, jobberek, csak a libsizés megy, semmi más.
tegnap 09:31
nem csak a libsizés. a szótárjuk bővül még azzal, hogy Soros, migráns, Brüsszel, Gyurcsány, "emútnyócév". Kb ennyi.
"Semmi joga és oka nincs egy fideszes sz*rnak bármit kérdezni bárkitől"
-Mondta a szólás szabadság és jogállamiság párti "liberális."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!