Mégis mit ígérhetett oda a Magyar Baloldal az Amerikai Egyesült Államoknak a kettő milliárd dolláros támogatásért cserébe?
Két milliárd forintnyi dollárról volt szó továbbra is.
Jaj, de gyorsan terjed a fake információ.
Ha csak 5 forintról lenne szó akkor is a kampány finanszírozási szabályokat próbálták kijátszani vele.
Én azon röhögök hogy két milliárd forint is kevés volt a fideszes kétharmad megakadályozásához.
Szánalmas egy szarkupac ez az ellenzék.
"Mégis mit ígérhetett oda"
Úgy tűnik nem ígértek oda eleget, mert csak a 250-ed részét kapták meg.
"Én azon röhögök hogy két milliárd forint is kevés volt a fideszes kétharmad megakadályozásához."
A fideszes 2/3-adhoz nyugodtan hozzáadhatod az MTVA évi 100milliárdját. Az 4 év alatt 400.
Rohadt unalmas már ez a nyafogás. Ha a választók le akarták volna váltani a fideszt akkor az ellenzék jelöltjeire szavaznak.
De olyan szánalmas volt a felhozatal hogy nem kellettek az ellenzéki favoritok.
Az ellenzéki kampány ígéreteken is csak röhögni tudtam. Adóemeléssel, lmbq f.szsággal akartak választást nyerni ?
Előszöris: ki/mi az a "Magyar Baloldal"? Van/volt egy ilyen párt? Csak mert neked - nyilvánvalóan jobboldaliként - kellene tudnod annyit, hogy a magyar baloldal (mint a politikai oldal) kisbetűvel írandó.
Másodszor: maga az Amerikai Egyesült Államok, mint ország finanszírozott bárki is? Vagy ottani cégek/emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!