A magyar kormány milliárdos támogatást ad a boszniai szerb kkv-knak?
Figyelt kérdés
A pedagógusok bérrendezése helyett doktor Orbán a szerb haverjainak adja a magyar adófizetők pénzét.
Ön egyetért Orbán doktorral?
2022. júl. 17. 13:32
A kérdező szavazást indított:
Igen, én Orbán doktor elkötelezett híve vagyok
Nem értek egyet azzal, hogy Orbán a haveroknak adja a magyar adófizetők pénzét
18 szavazat
1/19 anonim válasza:
portfólió = hazug balliberális propaganda meg se nyitom
2/19 anonim válasza:
Kellene oda néhány stadion is...
3/19 felkelhetetle válasza:
Ez a magyar stratégiai érdek, bízzatok a megválasztott kormányban, szerintem rászolgáltak a bizalomra, az emberek nem véletlenül őket választják meg
4/19 anonim válasza:
#3 Egyél sz@rt, egymilliárd légy nem tévedhet!
5/19 felkelhetetle válasza:
4
Látjátok, ez a ti színvonalatok, addig jó ennek az országnak, amig ti sirtok! 😉
6/19 anonim válasza:
5 Mert mi a ti színvonalatok? Örültök neki, ha kilopják a szemeteket, megfosztanak benneteket a demokratikus berendezkedéstől? Ez igen! Kösz, nem érdekel a véleményed!
7/19 felkelhetetle válasza:
6
Dugd fel magadnak a ,,demokráciádat" jó mélyre, oda ahova nem süt be a nap, az a fajta ,,demokrácia", amit ti kínáltok, kell a halálnak 😁
Túl kevesen vagytok és napról napra egyre kevesebben lesztek és ez nagyszerű hír! Mara mar még a saját magatokat sem tudjatok komolyan venni 🤡
8/19 anonim válasza:
#7 Engem nem zavar, kevesen vagyunk, hiszen ugyanabban a sárban fetrengsz mint mi. :D
9/19 felkelhetetle válasza:
8
Megint tévedsz, mi nyugodtan alszunk, ti nem! 😉
10/19 anonim válasza:
Ja! Boldogok a lelki szegények XD ahogy régen is megmondták. Buta birkák vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!