Népszerű program lenne egy főpolgármester-jelölttől, hogy a rendezvényeket kitiltja a belvárosból?
Én nem támogatnám.
Szívesebben veszek részt programokon, mint közlekedem. Ráadásul a belvárost átszövi a metró, azt meg semmilyen felszíni rendezvény nem zavarja..
Ember vagyok. Szeretem jól érezni magam. Plusz pár perc utazás nem kunszt, ha cserébe több a lehetőség a programokra.
Mert lássuk be, ki a tököm akar a Kökitől kibuszozni, hogy elmenjen egy sörfesztiválra?
A tüntetéseknek meg figyelemfelhívó rendezvényeknek meg pont az a éclja, hgoy felhívják a figyelmet. Azt nem lehet a semmi közepén, hisz akkor csak az lesz ott aki azért megy, hogy felhívja a figylemet, az nem, akinek fel kéne figyelni:D
Őszintén... aki azon panaszkodik, hogy emiatt autóval kerülnie kell.... Mi a francot keres a belvárosban? Az autóknak kéne végre kikotródnia onnan és akkor nem lenne gond.
Igen, - ez lenne az első értelmes dolog, amit a Karácsony Gergely nevével lehetne fémjelezni. Vigalmi negyeddel együtt meg különösen!
Aki akar, hódolhatna bármilyen szenvedélyének, kifejezhetné nem tetszését bármilyen felvonuláson - és mindezt úgy, hogy nem zavarja ezzel szükségtelenül mások nyugalmát.
Ezt a lépését díjaznám a Gergelynek, ha meglépné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!