Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azokat a Fideszeseket akiket...

Azokat a Fideszeseket akiket "zavar", hogy Angliában és Franciaországban négerek is élnek, miért nem zavarja hogy Magyarországon erdélyiek is élnek?

Figyelt kérdés

Afrika kb. 80% vagy brit vagy francia gyarmat volt. Akit érdekel nézzen utána, javaslom a brit birodalom, francia birodalom kulcsszavakat. Ezek mai napig is a brit illetve francia nemzetközösség szerves tagjai. A magyaroknak egyetlen gyarmatuk/birodalmuk volt az életben, ezek pedig a székelyek voltak illetve Erdély mint történelmi földterület, ami most már Romániáé.

Viszont számos kutatás egyhangú eredménye, hogy a magyarul beszélő székelyek nagy genetikai távolságot mutatnak a magyarországi magyaroktól. Olyannyira, hogy az amúgy megdöbbentő is, mintha teljesen más rassz lenne. Mégis magyaroknak tartják őket, főleg a Fideszesek, és még szeretik is őket. Na akkor ezek után mégis mi a bajuk azzal, hogy a britek, franciák szeretik a saját "erdélyi" honfitársaikat. Az a néger ugyanúgy beszél franciául, angolul teljesen anyanyelvi szinten, csak genetikailag vannak távok a frankoktól, angolszászoktól. De az nem számít. Lásd a magyar-székely genetikai ellentétet mint példát.

Miért baj az, hogy mások is szeretnek együtt élni a történelmileg egy népcsaládba tartozóikkal?

#politika #elviek
2022. okt. 7. 01:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy annak ellenére, hogy a székelyek genetikailag nem különböznek a magyarságtól, szociokulturális, társadalmi és történelmi szempontból is létezik egyféle különállása a székelységnek, ez igaz.

Én félig székely, félig erdélyi magyar vagyok, és mindkét származásomra büszke (a debil kérdező valószínűleg mulattnak mondana 🤣🤣🤣).

A személyes identitásomban meghatározó elem az erdélyiségem, és mindennek örülök, ami ebbe az irányba (a transzilvanizmus felé) mutat. Magyarországon semmiképp nem élnék, de egy önálló Erdélyben boldogan! Ettől függetlenül a székely és a magyar zászló, de a történelmi, címeres erdélyi zászló is megdobogtatja a szívem.

Ja, és abszolút nem vagyok fideszes! Le se sz@rom a belpolitikátokat.

2022. okt. 7. 18:33
 22/23 franciasrac ***** válasza:
76%

Mi a fasz ?

A mai afrikai országok nem franciák, a tengerentúli területeken igen vannak francia négerek, de Maliban vagy Kongóban (ami belga és nem is francia volt, szóval nincs is olyan kifogás hogy ouin ouin gonosz gyarmatosítás) nem ugyanannak a népnek tartoznak, mint mi, csak bevándorlók, nem is összehasonlítható Nagy-Magyarország helyzetével...

2022. okt. 9. 18:14
 23/23 anonim válasza:
100%
Nem tudom, hogy az utóbbi időben ennél nagyobb badarságot, mint ez a kérdés, olvastam-e. Gratulálok a kérdezőnek!
2022. dec. 16. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!