A liberálisoknak miért az a demokrácia, ha nem a jobboldal kormányoz, vagy ha mégis, akkor Washington, Brüsszel és a Soros-szervezetek érdekei szerint?
Persze minden egyes sarkon ott egy férfi is megmenti a nőt, mint a filmekben.
Valóságban az van hogy az esetek többségében, elég sok helyen az egész falu tudja hogy a szomszéd veri az asszonyt azt nem csinálnak semmit.
7! Na látod pont erröl beszéltem, hogy "olyanokért hurcolnak meg férfiakat amikben semmi rossz nincs" akkor mi volt a baj Kölnben? Elvégre olyanokért hurcoltak meg férgiakatamiért nem kéne, nem igaz?
Amit a migránsok csináltak az pont ugyanaz.
A nök mint védendö "kisebbség" rég röhögtem ekkorát! Ami azt illeti a társadalom52%a nökböl áll ök hogy lehetnek kisebbség?
Egyrészt!
Másrésxt honnan tudod hogy feminista vagyok vagy sem? Vagy szerinted aki gondolkodik és görbe tükröt mutat neked az már az?
Végül ha érdekel mi vagyok nos olyan aki egyenlö bánásmódot akar mindenkinek! Legyen az fehér, fekete, muszlim, keresztény, fétfi, nö!
Akkor is ha ez azzal jár, hogy korábban privilegizált csoportok sivalkodnak egy kicsit miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!