Shan-Yu kérdése:
A DK vagy a Momentum a jobb választás?
Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 21:09
A kérdező szavazást indított:
DK
Momentum
Mindkettő jó
Egyik sem
35 szavazat
2/30 anonim válasza:
Az OVNJDGYFSIJ a legjobb választás
3/30 anonim válasza:
Szavazhat bárki akárkire, ha nem tanul, és nem leleményes nem viszi semmire. A kommunizmusban is, aki leleményes volt az gazdag lett, és a rendszerváltozás után is gazdag maradt. A tudás visz előre, a leleményesség, meg az alkalmazkodó képesség. Mit lehet várni azoktól az emberektől, akik életükben nem fektettek semmibe 1 ft-t sem, aki soha nem vett még részvényt, kötvényt, mert azok rosszak, meg " én nem hiszek ezekben...". Na ezeknek az embereknek az országa vagyunk. Most jöhet az, hogy "nincs nekem pénzem ilyenekre...." "hónap vége van 12 én...." de cigire van pénz, italra van pénz, csipszre van pénz, minden hasztalan dologra van.... Akkor lesz ez egy szebb ország, mikor a legtöbb ember legalább állampapírba, de befektet még csak 100 ft-ot is, és nem akkor ha valamelyik századik "legjobb" párt indul a választáson és majd megoldja az emberek helyett az emberek életét.
4/30 anonim válasza:
A 3-as válaszoló személyében a hitelpéznzfeudalizmus lelkes hívőjét olvashattuk.
5/30 anonim válasza:
6/30 anonim válasza:
Dobrev Kláriból a szegfűt nyajjad ki az árnyékosabbik feléből!
8/30 anonim válasza:
Cseh Katalin megtaposhatna magassarkúban, azután órákig szagolgatnám az izzadt talpa szúrós szagát.
9/30 anonim válasza:
"Na ezeknek az embereknek az országa vagyunk"
Más országok egyszerű emberei önmaguktól világosultak fel? Geopolitikai és történelmi ismereteid meglehetősen hiányosak.
10/30 anonim válasza:
#8: A börtönben nem fog magassarkút hordani. A lábszagát meg majd a cellatársa fogja szimatolgatni, nem te. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!